Hago Zorg is al meer dan 50 jaar de enige schoonmaakleverancier in Nederland die zich enkel richt op de zorg. Dit betekent ervaring, best practices en ruime kennis van de zorg die wij graag inzetten en delen met onze klanten. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen, werken wij met verschillende zorgcategorieën: GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, ziekenhuizen en academische ziekenhuizen.

Wij zijn specialist in infectiepreventie en belevingsgericht schoonmaken. Denk hierbij onder andere aan reiniging van OK’s en cleanrooms, MRSA- en Ebolabestrijding en services ‘rondom het bed’. Technische en hygiënische schoonmaakkwaliteit is de basis van onze dienstverlening.Wij geloven dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan het welzijn van patiënten, cliënten en bewoners in een zorgomgeving. Maar wij gaan een stapje verder. Wij maken het verschil met onze medewerkers, een glimlach op het gezicht, onze servicebereidheid en klantgerichtheid. Onze medewerkers zijn betrokken, maar bovenaan staat de intrinsieke motivatie om een positieve bijdrage te leveren op ieder mens in de zorg. Elke dag weer!

Onze mensen werken dan ook allemaal via onze VIP waarden: ze tonen Vakmanschap, hebben Interactie met de zorgomgeving en gaan met Plezier naar hun werk. Ook tijdens trainingen en opleidingen besteden we veel aandacht aan gastvrijheid en bejegening.Infectiepreventie legionellapreventie Hago Zorg

Infectiepreventie

Een professionele aanpak op het gebied van infectiepreventie is in een ziekenhuis of zorgorganisatie onmisbaar.

Meer over deze dienst
OK reiniging Hago Zorg

OK-reiniging

Schone operatiekamers zijn van levensbelang voor patiënten. Hago Zorg is specialist in OK-reiniging.

Meer over deze dienst
Cleanroom reiniging Hago Zorg

Cleanroom reiniging

Met de juiste kennis en discipline van alle betrokkenen en onze medewerkers zijn wij expert in cleanroom reiniging.

Meer over deze dienst
Infectiepreventie

Outbreak control

Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen, inperken en bestrijden van besmettingen zoals ebola en MRSA.

Meer over deze dienst

Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: