NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid

Facilitaire ondersteuning

Naast schoonmaken zijn onze medewerkers van waarde op het gebied van facilitaire ondersteuning. Hiermee optimaliseren we de processen en facilitaire logistiek.

Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers brengen wij positieve impact op ieder mens in de zorg. Luisteren leidt tot inzicht en begrip, tot nieuwe kennis en ideeën, tot verbeteringen en innovaties. Facilitaire ondersteuning is hier een voorbeeld van.

Catering, interne verhuizingen en beddenlogistiek zijn enkele voorbeelden van de facilitaire ondersteuning die wij bieden. Met deze dienstverlening dragen wij bij aan een optimale facilitaire logistiek binnen een zorgorganisatie. Het mes snijdt aan twee kanten. Enerzijds wordt de zorgorganisatie ontlast. Anderzijds bieden wij onze medewerkers taakdifferentiatie en geven wij ze de mogelijkheid om door te groeien en met plezier te blijven werken tot pensioenleeftijd.

Contact
Facilitaire Ondersteuning

Capaciteitsmanagement

Ontwikkelingen in de zorg vereisen andere zorglogistieke sturing en capaciteitsmanagement. Toenemende vraag naar zorg, oplopende wachtlijsten en sturing op efficiëntie zijn daarin de belangrijkste beïnvloeders. Met behulp van capaciteitsmanagement kunnen zorgorganisaties concreet bijsturen. Hago Zorg zet capaciteitsmanagement en digitalisering in om haar dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de zorgorganisatie.

Meer over capaciteitsmanagement
Capaciteitsmanagement Facilitaireondersteuning Hago Zorg

Gespecialiseerde dienstverlening voor ...

... ziekenhuizen Ziekenhuizen Zorgondersteuning Hago Zorg Ziekenhuizen
... ouderenzorg Zorgcategorie Ouderenzorg Schoonmaak Hago Zorg Ouderenzorg
... academische ziekenhuizen TOP Academie Academische ziekenhuizen
... gehandicaptenzorg Gehandicaptenzorg Schoonmaak Hago Zorg Gehandicaptenzorg

Verhalen uit de praktijk

Facilitaire Ondersteuning Dienstverlening Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg ondersteunt helicrew MCL

In Nederland hebben we 4 traumahelikopters en 2 SAR-helikopters. Het helidek van Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Hago Zorg biedt facilitaire ondersteuning aan de helicrew als Helidek Assistant (HDA).
Hago Zorg ondersteunt helicrew MCL
Handyman Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

De handyman voor klein onderhoud

Ruimtes in zorginstellingen worden vaak intensief gebruikt. Kleine onderhoudswerkzaamheden zijn dan ook regelmatig noodzakelijk. Zo ook in Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) waar een aantal medewerkers van Hago Zorg als handyman werken.
De handyman voor klein onderhoud
Alles Over Schone Bedden
Innovatieve dienstverlening

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden.
Clean Beds on Demand
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Diensteverlening