Wie is Hago Zorg?

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken in de zorg en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en organisaties in de geestelijke gezondheids- en gehandicaptenzorg. 

Meer dan schoonmaken alleen
Hago Zorg gelooft dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan een aangenaam verblijf van patiënten, cliënten of bewoners in een zorgomgeving. Maar dat alleen is niet genoeg. Ook oprechte aandacht voor mensen draagt in belangrijke mate bij aan de beleving. Ieder mens die in contact staat met patiënten, cliënten of bewoners kan een bijdrage leveren aan zijn of haar welzijn. Ook schoonmakers.

Daarom willen wij meer doen dan schoonmaken alleen. Daarom zijn onze medewerkers VIP; Vakmanschap, Interactie en Plezier. Onze normen, waarden en kennis delen wij graag met zorgorganisaties. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat het welzijn van ieder mens in een zorgorganisatie op het hoogst mogelijke niveau is.  

Samenwerking
Hago Zorg werkt samen met haar opdrachtgevers op basis van klantpartnerschap. Dit betekent dat wij, samen met de klant, oplossingen ontwikkelen die verder gaan dan de traditionele klant-leverancierrelatie. In het klantpartnermodel krijgt samenwerking dan ook echt gestalte op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De schoonmaakkwaliteit is mede bepalend voor de ervaring van de kwaliteit en de gastvrijheid binnen zorgorganisaties, en daarmee voor het onderscheidend vermogen van de facilitaire organisatie. 

Geschiedenis
Op 1 februari 1943 richtte Ton Goedmakers sr. een glazenwassersbedrijf op in Heerlen. Hij gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Als eerste grote klant De Staatsmijnen. In 1967 stapte Hago de gezondheidszorg in. Het Diakonessenhuis in Eindhoven was het eerste ziekenhuis dat de schoonmaak uitbesteedde. En dit was aan Hago.

Schoonmaak in de zorg vraagt om hygiëne en het naleven van protocollen. Daar heb je specifieke kennis en vaardigheden voor nodig. Om die reden is Hago Zorg in 2012 zelfstandig verder gegaan. Door innovaties, ons sociale DNA en onze no-nonsense houding zijn we nu, 50 jaar later, uitgegroeid tot toonaangevend marktaanvoerder op het gebied van medische schoonmaak.

Evelien van Zon sales manager Hago Zorg

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur mij een bericht

Meer Hago Zorg

Hago al meer dan 50 jaar in de zorg

Op 1 februari 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen. Hij gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. De eerste klanten waren kleine bedrijven, in 1967 kreeg Hago ook voet aan de grond in de zorgsector. Omdat deze sector om specifieke kennis en vaardigheden vraagt, is Hago Zorg opgericht.

50 Jaar Hago in de Zorg

Duurzaam ondernemen

Hago Zorg is van mening dat mensen de bouwstenen zijn van de organisatie. Hun kwaliteiten en motivatie dragen bij aan waar we vandaag de dag als organisatie staan.

Duurzaam ondernemen

VIP

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen beschikken over de vereiste vakinhoudelijke kennis, maar ook dat er interactie is tussen hen, de opdrachtgever, zorgmedewerkers en patiënten en cliënten.

Meer over VIP

Kansen voor jongeren

Concrete kansen voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

TOP Academie
TOP Academie - Kansen voor jongeren

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hago Zorg streeft naar een schoonmaakbranche met gezonde marktverhoudingen, waar niet prijs maar kwaliteit leidend is en waar schoonmakers met plezier naar hun werk gaan.

Zelfverklaring

Hago is er niet alleen voor de zorg...

Vebego-familie

Hago Zorg maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf. Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943, toen meneer Goedmakers sr. glazenwassersbedrijf Hago oprichtte, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers. Na de oorlog groeide het kleine glazenwassersbedrijf onder de naam Vebego snel uit tot een internationaal miljoenenbedrijf. Een familiebedrijf van vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten. Soms eentje terug, maar altijd proberen vooruit te gaan. Lukt het niet? Dan leren we daar van. Waar we leren? Door buiten te zijn. Door onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Door te kijken naar ons eigen kunnen. En dit allemaal om vooruit te gaan. Niet alleen voor Vebego. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago Zorg?

Werken bij Hago Zorg?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Zorg of bij een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: