Onze OK-reiniging is gebaseerd op twee uitgangspunten: het voorkomen van infecties en het zorgen voor veiligheid. Deze vormen de basis voor de methoden en programma’s die Hago Zorg inzet.

1. Voorkomen van infecties
Intensieve reiniging voorkomt infecties binnen de OK. Hago Zorg hanteert eenduidige en goed gestructureerde werkprocedures die aansluiten op uw protocollen. Onze werkwijze is gebaseerd op kennis van professionals en wettelijke richtlijnen uit de gezondheidszorg (NVZ en WIP). Onze werkmethoden houden we up-to-date door ze continu aan nieuwe ontwikkelingen, richtlijnen en inzichten te toetsen.

2. Creëren van een veilige OK
Onze medewerkers krijgen een opleiding voor werken binnen een operatiekamer. Daar leren zij de basisprincipes ter voorkoming van verspreiding en het verminderen van micro-organismen.

Onze werkwijze
Wij denken graag mee over de uitvoering van het totale schoonmaaktraject binnen het OK-complex of de polikliniek. Wij beschikken over een vakkundig adviesteam dat jou graag met raad en daad bijstaat. Bovendien nemen wij de zorg voor het complete schoonmaaktraject in de OK’s uit handen. Maar ook voor deeltrajecten, zoals basis- of tussenreiniging, desinfectie of eindschoonmaak ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Evelien van Zon Sales manager Hago Zorg

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Deel dit artikel: