Capaciteitsmanagement

Ontwikkelingen in de zorg vereisen andere zorglogistieke sturing en capaciteitsmanagement. Toenemende vraag naar zorg, oplopende wachtlijsten en sturing op efficiëntie zijn daarin de belangrijkste beïnvloeders. Met behulp van capaciteitsmanagement kunnen zorgorganisaties concreet bijsturen.

We kunnen een extra groot verschil maken door onze dienstverlening zo goed mogelijk op de zorgorganisatie af te stemmen. Daarbij spelen capaciteitsmanagement en digitalisering een cruciale rol. Aan de hand van data kunnen we immers slim anticiperen op ontslagmomenten, waardoor nieuwe patiënten sneller opgenomen kunnen worden. En in het geval van een influenza-uitbraak kunnen we extra snel met aangepaste roosters aan de slag. Daarmee zorgen we voor maximale stuurbaarheid van zowel de schoonmaak als de kerntaken van de zorginstelling.

Contact
Capaciteitsmanagement Facilitaireondersteuning Hago Zorg
Verhaal uit de praktijk

Clean Beds on Demand

Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Wij hebben onze kennis van de zorgmarkt en hun kennis van techniek gebundeld. Zo is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Met Clean Beds on Demand heeft het ziekenhuis direct grip op hygiëne, duurzaamheid en kosten. Het is inzichtelijk wanneer een bed voor het laatst is gereinigd, wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt en waar het zich bevindt. We dragen hiermee ook bij aan de preventie van infecties.

Bekijk de video
Alles Over Schone Bedden
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Van Zon Sales Manager Hago Zorg