Slimme zorgondersteuning voor (academische) ziekenhuizen

Altijd op zoek naar medische hulpmiddelen op de afdeling? Wij zorgen ervoor dat er nooit misgegrepen wordt. Onnodig wachten voordat een nieuwe patiënt kan worden opgenomen? Met analyse van patiënt data zijn wij in staat om sneller een schoon bed op te leveren. Wij hebben inmiddels ervaring bij meerdere ziekenhuizen waarbij we aantoonbaar extra uren voor de zorg hebben gerealiseerd.

Met onze innovatieve dienstverlening bieden wij een oplossing voor de oneigenlijke taken die nu bij verpleegkundigen liggen. 

Contact
Hago Zorg Slimme Zorgondersteuning 1

Dit kunnen we betekenen

Wij maken een metroscan van alle ondersteunende processen en analyseren hoeveel extra tijd wij voor de zorg kunnen realiseren. Wij halen de verspilling uit ondersteunende processen, zorgen ervoor dat we digitaliseren waar mogelijk en komen met oplossingen voor overbelasting. Dit doen wij door slimme technologie toe te passen en de juiste mensen in te zetten, op de juiste plek, op het juiste moment. Onze mensen passen binnen de cultuur van de zorg.

  • Reinigen van medische apparatuur
  • Digitaal borgen van hygiëne
  • Proactieve ondersteuning van de MID
  • Data en inzicht leveren
  • Prepareren van OK's
Gratis whitepaper

Zo genereer je zorgcapacitijd

Zijn uw zorgverleners veel tijd kwijt met oneigenlijke taken zoals het zoeken naar of het onttrekken van hulpmiddelen voor onderhoud? En hebben zij daarom minder tijd om te zorgen voor patiënten? In dit whitepaper lees je hoe track & trace technologie in combinatie met ondersteunende menskracht zorgcapacitijd genereert.

Whitepaper Zorgen Voor De Zorg
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Van Zon Sales Manager Hago Zorg