Wij maken een metroscan van alle ondersteunende processen en analyseren hoeveel extra tijd wij voor de zorg kunnen realiseren. Wij halen de verspilling uit ondersteunende processen, zorgen ervoor dat we digitaliseren waar mogelijk en komen met oplossingen voor overbelasting. Dit doen wij door slimme technologie toe te passen en de juiste mensen in te zetten, op de juiste plek, op het juiste moment. Onze mensen passen binnen de cultuur van de zorg.

Voorbeelden van onze dienstverlening zijn het reinigen van medische apparatuur, het digitaal borgen van de hygiëne, proactieve ondersteuning van de MID, het leveren van data en inzicht en het prepareren van OK’s. Wij hebben inmiddels ervaring bij meerdere ziekenhuizen waarbij we aantoonbaar extra uren voor de zorg hebben gerealiseerd.

Met onze innovatieve dienstverlening bieden wij een oplossing voor de oneigenlijke taken die nu bij verpleegkundigen liggen.

Whitepaper: zorgen voor de zorgen

Zijn uw zorgverleners veel tijd kwijt met oneigenlijke taken zoals het zoeken naar of het onttrekken van hulpmiddelen voor onderhoud? En hebben zij daarom minder tijd om te zorgen voor patiënten? In dit whitepaper lees je hoe track & trace technologie in combinatie met ondersteunende menskracht zorgcapacitijd genereert.

Download het whitepaper

Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Deel dit artikel: