Bij infectie-uitbraken geldt: snel handelen en het werk van het zorgpersoneel zo min mogelijk verstoren. Daarbij verliezen we de aandacht voor het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers niet uit het oog. Een uitbraak doet zich altijd onaangekondigd voor. Om ervoor te zorgen dat we elke uitbraak snel en naar tevredenheid oplossen, werken wij met een vast team en protocol dat met de zorginstelling en hun protocollen is afgestemd. Dit betekent dat wij 24/7 telefonisch bereikbaar zijn en altijd binnen de vereiste tijden ter plaatse zijn.

Stappen bij een calamiteit
Onze teamleider schakelt direct na het binnenkomen van de melding met onze medewerkers en bepaalt of opschalen naar een volgende flexibele schil noodzakelijk is. Verantwoordelijkheden leggen we daarbij het liefst zo laag mogelijk in onze organisatie, zodat er altijd een beslissingsbevoegd contactpersoon aanwezig is en de zelfredzaamheid van ons team zo groot mogelijk is. 

Evelien van Zon Sales manager Hago Zorg

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Ebola Bestrijding Hago Zorg

Ebola-uitbraak

Is er sprake van een vermoedelijke ebolabesmetting? Dan is snelle reiniging en desinfectie van groot belang om verdere verspreiding te voorkomen.

Een Ebola-uitbraak: wat nu?
Deel dit artikel: