NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid

Ouderenzorg

Een schone zorgomgeving is voor ouderen van cruciaal belang. Bij Hago Zorg realiseren we ons dat als geen ander. Met onze kennis, onze mensgerichte aanpak en meer dan 50 jaar ervaring in de ouderenzorg zijn wij in staat om het verschil te maken. Wij zijn ruimdenkend en kijken breder dan schoonmaak alleen.

In de ouderenzorg verblijven betekent het verplaatsen van je woonomgeving naar een zorgorganisatie. Een hygiënisch schone omgeving draagt bij aan een aangenaam verblijf. Het welzijn en woonplezier van de bewoners wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze schoonmaakmedewerkers daar aan bij. Daarom hebben onze medewerkers een proactieve, open houding en interactie met bewoners én zorgprofessionals. Met een glimlach, een vriendelijke praatje of een helpende hand maken zij het verschil.

Hago Zorg kijkt in haar samenwerkingen breder dan schoonmaak. Onze zorgcategoriemanager denkt graag mee over uitdagingen zoals het personeelstekort. Deze uitdaging uit zich in vraagstukken op het gebied van taakverdeling, zelfsturing en verantwoordelijkheden. Met onze kennis, onze ervaring én onze mensgerichte aanpak - zowel intern als extern - helpen we ouderenzorgorganisaties heel gericht om het verschil te maken: bij hun bewoners, bij hun medewerkers en bij hun gasten. Zo brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg.

Bekijk dienstverlening Contact
Hago Zorg Ouderenzorg Positieve Impact

Onze diensten

 • Schoonmaak
  In een hygiënisch schone omgeving verblijven bewoners aangenamer en ervaren ze een hogere mate van woonplezier.
 • Zorgondersteuning
  Op deze manier dragen wij bij aan het verkleinen van het personeelstekort in de ouderenzorg.
 • Facilitaire ondersteuning
  Hiermee optimaliseren we processen en facilitaire logistiek binnen de ouderenzorginstelling.
 • Innovaties
  Slimmer organiseren van ondersteunende processen door de juiste combinatie van technologie en mensen.

Verhalen uit de praktijk

Over Hago Zorg
Onze mensen

Een wereld van verschil dankzij een praatje

In de ouderenzorg verblijven bewoners steeds langer in de woonomgeving van de zorgorganisatie. Hun welzijn en woonplezier wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze medewerkers daar aan bij. Een goed voorbeeld is onze collega Samira.
Een wereld van verschil dankzij een praatje
Efficiënter Werken
Innovatieve dienstverlening

Efficiënter werken bij Sevagram

Steeds vaker is bij zorgorganisaties het grote vraagstuk hoe ze als organisatie nóg efficiënter kunnen functioneren om het personeelstekort te beperken. Dat vraagt om juiste inzichten in functionaliteit en uitvoering van taken van zorgmedewerkers. Eén van de manieren om inzicht te krijgen, is het door ons laten afnemen van een Multi Moment Opname (MMO).
Efficiënter werken bij Sevagram
Oprechte Aandacht
Onze mensen

Oprechte aandacht

Hannie Schipper (voorwerker) werkt al meer dan 33 jaar bij Zorggroep Ter Weel. Deze organisatie heeft meerdere locaties in Zeeland waar ze zich richten op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen.
Oprechte aandacht
Vraag het Vivianne

Meer weten?

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

Neem contact op
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg