In de ouderenzorg verblijven betekent het verplaatsen van je woonomgeving naar een zorgorganisatie. Een hygiënisch schone omgeving draagt bij aan een aangenaam verblijf. Het welzijn en woonplezier van de bewoners wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze schoonmaakmedewerkers daar aan bij. Daarom hebben onze medewerkers een proactieve, open houding en interactie met bewoners én zorgprofessionals. Met een glimlach, een vriendelijke praatje of een helpende hand maken zij het verschil.

Hago Zorg kijkt in haar samenwerkingen breder dan schoonmaak. Onze zorgcategoriemanager denkt graag mee over uitdagingen zoals het personeelstekort. Deze uitdaging uit zich in vraagstukken op het gebied van taakverdeling, zelfsturing en verantwoordelijkheden. Met onze kennis, onze ervaring én onze mensgerichte aanpak - zowel intern als extern - helpen we ouderenzorgorganisaties heel gericht om het verschil te maken: bij hun bewoners, bij hun medewerkers en bij hun gasten. Zo brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg. 

Schoonmaak ouderenzorg Hago Zorg

Vertrouwd gezicht

Het welzijn en woonplezier van bewoners wordt bepaald door de mensen die er werken. Hoe onze medewerkers hier aan bijdragen?

Lees het hier
MMO Multi Moment Opname Hago Zorg

Efficiënter werken

Een Multi Moment Opname (MMO) is een tijdsstudie die achterhaalt welke taken door wie én wanneer op een afdeling worden uitgevoerd.

Meer over MMO
Schoonmaak ouderenzorg Hago Zorg

Oprechte aandacht

Hannie werkt al meer dan 33 jaar op dezelfde locatie van Zorggroep Ter Weel. Ze verwent de bewoners regelmatig met een zelfgebakken taart.

Meer over Hannie
Pilot Sevagram

Altijd dichtbij

Tijdens de pilot Vliegende Keep staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om de zorg maximaal te ondersteunen.

Meer over de pilot

Meer weten?

Vraag het Vivianne

Als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg streef ik naar kennisbundeling en samen ontwikkelen van innovatieve concepten. Het gaat om meer dan zorg en verzorgen. Namelijk oprechte aandacht en er écht zijn voor bewoners.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: