Legionellapreventie met ZuiverH2O

Het is van groot belang de kans op een legionellabesmetting binnen een zorgorganisatie tot een minimum te beperken. Legionellapreventie kost de technische dienst of zorgmedewerkers in een zorgomgeving vaak veel tijd. Daarom heeft Hago Zorg in samenwerking CAG AMned een efficiënte oplossing ontwikkeld: ZuiverH2O!

Medewerkers van Hago Zorg die in een zorginstelling of ziekenhuis aanwezig zijn voor schoonmaakwerkzaamheden, worden door CAG AMned opgeleid. Hiervoor ontvangen zij een VOP certificaat. Zo voeren zij de beheersmaatregelen voor legionellapreventie gediplomeerd uit en ontzorgen zo de zorgmedewerkers.

Contact

Legionellabacterie

le·gi·o·nel·la (de; v)
1) door bacteriën veroorzaakte, gevaarlijke longziekte; = veteranenziekte
2) de bacterie

25 - 55 ºC
De legionellabacterie ontstaat in stilstaand water
< 25 ºC
De bacterie kan zich niet vermenigvuldigen
> 60 ºC
De bacterie wordt gedood
De legionellabacterie ontstaat in stilstaand warm water. Je kunt besmet raken door het inademen van zeer kleine druppeltjes besmet water die in de lucht zijn verspreid. Je kunt niet besmet raken door het drinken van water.
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Van Zon Sales Manager Hago Zorg