Hago Zorg Houten Tafel
16-04-2024

Het verhaal achter dé keukentafel

Hago Zorg brengt graag iets ter tafel. Namelijk het verhaal achter de keukentafel van Tonny Goedmakers. De tafel waaraan alles begon. Soms is het goed om even stil te staan bij waar je vandaan komt. Ook dat doen we graag.  

Succesformule

Hago Zorg is onderdeel van familiebedrijf Vebego. In 1943 begint Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf. In een tijd van oorlog en onderdrukking kunnen vrienden en buren bij hem terecht voor werk, zodat ze veilig zijn. Om het bedrijf te laten slagen, moet hij een uitzonderlijk goede service leveren. Zo goed, dat klanten versteld staan. En dat lukt; hij heeft een succesformule in handen.  

Betekenisvol werk

Tonny ziet hoe zijn medewerkers groeien en zich ontwikkelen, hoe zij voor hun familie kunnen zorgen en zich inzetten voor hun gemeenschap. Hij beseft hoe betekenisvol werk voor mensen kan zijn. En daarmee is de kiem gelegd van wat Hago Zorg en dus Vebego zo uniek maakt.  

Hartverwarmend

Terwijl het bedrijf groeit, vormt de keukentafel bij Tonny thuis steeds meer het hart van de organisatie. Hier eet hij samen met zijn directe familie en praten ze over het leven. Zijn Vebego-familie – collega's, klanten en leveranciers – komt langs om zaken te bespreken. Er worden plannen gemaakt. Problemen opgelost. Mijlpalen gevierd. Lief en leed gedeeld. En vriendschappen en samenwerkingen voor het leven aangegaan.

Onveranderde toewijding 

Daarom vind je nog steeds een keukentafel in onze kantoren en voel je die warmte en betrokkenheid bij alles wat we doen. Sinds 1943 is er veel veranderd. Maar het voornaamste is gebleven: onze toewijding aan mensen. 

Op de foto Poléanne Vluggen, Chief People and Culture Officer bij Vebego Group en Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur Hago Zorg aan dé oude keukentafel. Deze tafel staat vanaf mei op het hoofdkantoor van Hago Zorg in Den Bosch.  

Meer nieuws

Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.
Werken Bij Hago Zorg Goed Werk
Organisatie

Hago Zorg scoort tweede jaar op rij een hogere score in het NPS onderzoek

< 1 min.