Michael Schreppers
03-12-2020

Michael van Hago Zorg wint Golden Service Awards

Schoonmaakleidinggevende Michael Schreppers sleept de titel Leidinggevende van het jaar 2020 in de wacht. Tijdens de feestelijke digitale bijeenkomst op donderdagmiddag reikte de jury de prijs uit. Michael nam het op tegen vier andere finalisten, maar kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. We zijn hartstikke trots op Michael!

Michael Schreppers

Michael: “Ik voel me zeer vereerd. Ik wil deze titel graag opdragen aan het team van het LUMC.”

De jury noemde hem ondanks zijn leidinggevende rol one of the guys. “Een ongelofelijk oprechte bruggenbouwer die het allerbeste uit zijn team wil halen.” Niet alleen de juryleden maar ook zijn team, leidinggevende en een van de klanten, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), zijn niets dan lovend over Michael. Onder zijn leiding steeg de klanttevredenheid, daalde het ziekteverzuim en nam de medewerkerstevredenheid fors toe. Resultaten waar iedereen blij van wordt.

Bart Klootwijk, leidinggevende van Michael: “Ik noem hem gekscherend ook weleens de Max Verstappen van de schoonmaak of de moeder Teresa in de zorg voor zijn medewerkers. Michael heeft na jaren de rust teruggebracht in het team bij het LUMC en is een kei in het managen van de klant.” Teamleider Zhor vult aan: “De relatie tussen het team, Michael en het LUMC is een chemie die onbeschrijfelijk is. Hij is eerlijk, open en biedt een luisterend oor. Van serieuze gesprekken tot gezellige teamuitjes, hij doet alles met een lach!”

Over de Golden Service Awards
De Golden Service Awards (GSA) zijn een initiatief vanuit schoonmaakbedrijven, leveranciers, de ondernemersorganisatie OSB en andere bij de schoonmaak betrokken partijen en hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en trots in de schoonmaaksector. Dat doet de GSA door het uitreiken van vier prijzen: Schoonmaker van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar, Glazenwasser van het Jaar en het Schoonmaakteam van het Jaar.

Meer nieuws

Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

1 min.
Hartstikke Goed Award Hago Zorg 1
Onze mensen, Goed werkgeverschap

HARTstikke GOED Awards bij Hago Zorg

< 1 min.
Paul Nijgh Penning Maasstad Ziekenhuis Schoonmaak Hago Zorg
Onze mensen

Bijzondere onderscheiding voor schoonmaakmedewerkers Maasstad ziekenhuis

1 min.