Hago Zorg Mantelzorg 1
10-11-2023

Petje af voor alle mantelzorgers

Als mantelzorger zorg je voor een ander: uit liefde of uit verplichting. Door te helpen met ingewikkelde regelzaken, mee te gaan naar de huisarts en het huis schoon te houden. Op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, bedankt Hago Zorg hen voor wat zij doen op een bijzondere manier. Met z’n allen!

Doe mee!

Voor een ander zorgen, dat vindt de mantelzorger meestal vanzelfsprekend. Zelf om hulp vragen, dat is vaak lastig. Daarom heeft Hago Zorg alle collega’s opgeroepen om op 10 november iets voor hun mantelzorgende collega te doen. Bijvoorbeeld door een grote schaal vegetarische macaroni te maken. Een emmer sop te pakken en de ramen eens goed te wassen. Of een paar dozen naar het Kringloopcentrum te brengen, omdat de collega er zelf niet aan toekomt. En door het samen met een paar andere collega’s te organiseren, is dat nog gezellig ook.

Zorggenoot

Hago Zorg werkt samen met Zorggenoot. Zorggenoot helpt mantelzorgers om door de bomen het bos te blijven zien. Ze geven tips en helpen met praktische oplossingen rondom de ondersteuning bij de zorg voor een naaste.

Meer nieuws

Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

1 min.
Hartstikke Goed Award Hago Zorg 1
Onze mensen, Goed werkgeverschap

HARTstikke GOED Awards bij Hago Zorg

< 1 min.
Zwemles Avl Hago Zorg 1
Goed werkgeverschap

Zwemles voor medewerkers zorgt voor aandacht en betrokkenheid

1 min.