NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Hago Zorg Stichting Sint Jacob Beamer 1
28-10-2021

Woorden omzetten in daden voor bewoners van Stichting Sint Jacob

“Woorden omzetten in daden, dat kunnen ze wel bij Hago Zorg”, aldus Stichting Sint Jacob. De ouderenzorgorganisatie met acht locaties in Haarlem en Heemstede vindt het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk het leven kunnen voortzetten dat zij gewend zijn. Dat ze kunnen wonen of verblijven zoals zij dat willen, in een comfortabele omgeving die veilig en vertrouwd voelt, met ondersteuning die bij hen past. De Vebego Foundation en Hago Zorg grepen hun kans om impact te maken!

Een plek om samen te komen

Vincent Spijker, Klantmanager van Hago Zorg: “Tijdens een overleg met Nico Fakkel, Manager Zorg en Dienstverlening bij Stichting Sint Jacob, kwam de wens voor het streamen van beelden ter sprake. Op deze manier zouden de bewoners samen kunnen kijken naar bijvoorbeeld het journaal of een sportwedstrijd.” Vincent zag direct de toegevoegde waarde van een plek waar bewoners samen kunnen komen en beloofde Nico ter plekke dat hij het zou regelen.

Positieve impact

Niet veel later was hij daar: de beamer! Harm Jan Buurma, Welzijnsassistent bij Stichting Sint Jacob, opende hem met een drukbezochte première voor bewoners. “Wat mooi dat het niet alleen bij woorden bleef. Hartelijk dank voor de schenking van een prachtige beamer. Onze bewoners zullen er veel plezier aan beleven!”, vertelt Nico Fakkel.

Dit initiatief is gerealiseerd in samenwerking met de Vebego Foundation.

Meer nieuws

Paul Nijgh Penning Maasstad Ziekenhuis Schoonmaak Hago Zorg
Onze mensen

Bijzondere onderscheiding voor schoonmaakmedewerkers Maasstad ziekenhuis

1 min.
Golden Service Award
Onze mensen

Uitreiking Golden Service Award

< 1 min.
Olli Award
Onze mensen

Olli award voor Hago Zorg en Asito

1 min.