De schoonmakers van Nederland

Schoon is van iedereen, maar schoonmaken is een vak apart. Als meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland hebben wij bijna 75 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We maken onder meer schoon in de voedingsmiddelenindustrie, kantoren, onderwijsinstellingen, de zorg, de trein en op Schiphol. Je komt ons overal tegen!

Schoonmakers Van Nederland

Schoonmaken is een vak

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijks leven.

En daar zijn we bij Hago ontzettend trots op. Want schoonmaken is een vak, een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze 5.000 klanten in Nederland. Van het anoniem schoonmaken naar een essentieel en zichtbaar onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klanten van onze klanten. Bouwend op het vakmanschap, de vindingrijkheid en het eigen initiatief van bijna 10.000 gedreven professionals.

Wij zijn de schoonmakers van Nederland

De schoonmakers van...

Website Headerbeeld Zorg Cure
...de zorg

Voor 22.000 patiënten van ziekenhuizen, universitair medische centra en klinieken zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen.

Website Headerbeeld Hfi
...consumerend Nederland

Voor de duizenden grote klanten en kleine klantjes van de voedingsmiddelen-, chemische en hightechindustrie zorgen wij voor een hygiënische en veilige productieomgeving.

Hago Food & Industry
Website Headerbeeld Haskopie
...Schiphol

Voor de ruim 63 miljoen reizigers die jaarlijks vertrekken van en aankomen op Schiphol maken wij de luchthaven schoon.

Hago Airport Services
Website Onderwijskopie
...lerend Nederland

Voor 119.000 leerlingen en studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs zorgen wij dagelijks voor een schone en frisse leeromgeving.

Hago Onderwijs
Website Headerbeeld Kantoren
...werkend Nederland

Voor medewerkers op 175.000 kantoorwerkplekken verzorgen wij een schone en inspirerende werkomgeving, van koffiehoek tot conference room.

Hago Offices
Website Headerbeeld Next
...vooruitstrevend Nederland

Voor iedereen die voorop wil lopen zorgen wij overdag, met de nieuwste schoonmaaktechnieken en –innovaties, voor een frisse beleving.

Hago Next
Website Headerbeeld Hrs
...treinend Nederland

Voor de meer dan 1.000.000 reizigers die dagelijks gebruikmaken van de 3.000 treinstellen van NS die in Nederland rondrijden zorgen wij voor een schone en veilige treinreis.

Hago Rail Services
Website Headerbeeld Zorg Care
...de zorg

Voor 28.000 zorgcliënten van verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen.

Meer weten?

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Over de schoonmakers van Nederland? Bekijk dan de website.

De schoonmakers van Nederland Vacatures en Contact
Schoonmakers Van Nederland