10-09-2019

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld met Clean Beds on Demand.

Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Wij hebben onze kennis van de zorgmarkt en hun kennis  van techniek gebundeld. Zo is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Met Clean Beds on Demand heeft het ziekenhuis direct grip op hygiëne, duurzaamheid en kosten. Het is inzichtelijk wanneer een bed voor het laatst is gereinigd, wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt en waar het zich bevindt. We dragen hiermee ook bij aan de preventie van infecties.

Wij kunnen zorgprofessionals uitgebreid adviseren over de organisatie van dit proces. Van training van eigen medewerkers tot inzet van specifiek hiervoor opgeleide medewerkers. Met Clean Beds on Demand is een schoon bed voor patiënten gegarandeerd.

Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: