Alles Over Schone Bedden
Evelien Diensteverlening

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

10-09-2019

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld met Clean Beds on Demand.

Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Wij hebben onze kennis van de zorgmarkt en hun kennis  van techniek gebundeld. Zo is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Met Clean Beds on Demand heeft het ziekenhuis direct grip op hygiëne, duurzaamheid en kosten. Het is inzichtelijk wanneer een bed voor het laatst is gereinigd, wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt en waar het zich bevindt. We dragen hiermee ook bij aan de preventie van infecties.

Wij kunnen zorgprofessionals uitgebreid adviseren over de organisatie van dit proces. Van training van eigen medewerkers tot inzet van specifiek hiervoor opgeleide medewerkers. Met Clean Beds on Demand is een schoon bed voor patiënten gegarandeerd.

Meer blogs

Best Practice Award Hago Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Van schoonmaken naar samen zorgen

In 2031 zal het tekort aan zorgpersoneel naar verwachting oplopen naar 135.000 werknemers. De oplossing lijkt eenvoudig: er moet meer personeel bij. “Toch hoeft dat niet altijd zo te zijn,” vertelt Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur Hago Zorg.
12-01-2024
1 min.
Hago Zorg Smart Logistics 01
Innovatieve dienstverlening

Nu al indrukwekkend resultaat van pilot Slimme Logistiek

Hand in hand voor een betere wereld. Eén van de beloftes binnen de strategische thematiek die Hago Zorg claimt. Sjoerd Dijkstra, directeur Marketing, Innovatie en Commercie a.i. bij Hago Zorg, deelt de eerste resultaten van een in januari gestarte pilot.
11-04-2023
1 min.
Hago Zorg Maasstad Ontzorg De Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Pilot 'Ontzorg de Zorg': de zorg krijgt tijd terug

Het Maasstad Ziekenhuis en Hago Zorg werken al ruim 30 jaar samen. Samen zagen we dat de taakverdeling tussen zorg en schoonmaak efficiënter kon. Dit inzicht leidde tot de pilot Ontzorg de Zorg. De zorgprofessional heeft 45 minuten extra per dag en beoordeelt de pilot met een 8,3!
29-03-2022
2 min.