NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Alles Over Schone Bedden
Evelien Diensteverlening

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

10-09-2019

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld met Clean Beds on Demand.

Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Wij hebben onze kennis van de zorgmarkt en hun kennis  van techniek gebundeld. Zo is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Met Clean Beds on Demand heeft het ziekenhuis direct grip op hygiëne, duurzaamheid en kosten. Het is inzichtelijk wanneer een bed voor het laatst is gereinigd, wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt en waar het zich bevindt. We dragen hiermee ook bij aan de preventie van infecties.

Wij kunnen zorgprofessionals uitgebreid adviseren over de organisatie van dit proces. Van training van eigen medewerkers tot inzet van specifiek hiervoor opgeleide medewerkers. Met Clean Beds on Demand is een schoon bed voor patiënten gegarandeerd.

Meer blogs

Efficiënter Werken
Innovatieve dienstverlening

Efficiënter werken bij Sevagram

Steeds vaker is bij zorgorganisaties het grote vraagstuk hoe ze als organisatie nóg efficiënter kunnen functioneren om het personeelstekort te beperken. Dat vraagt om juiste inzichten in functionaliteit en uitvoering van taken van zorgmedewerkers. Eén van de manieren om inzicht te krijgen, is het door ons laten afnemen van een Multi Moment Opname (MMO).
09-01-2020
1 min.
Slimme Zorgondersteuning
Innovatieve dienstverlening

Track & trace verlaagt de werkdruk voor OK-personeel

“Met deze nieuwe technologische toepassing zijn schoonmakers in staat het primaire proces in de OK te ondersteunen en taken over te nemen van OK-assistenten.” Sjoerd Dijkstra, zorgcategoriemanager van Hago Zorg, zegt het vol overtuiging. “Onze mensen doen de reiniging in de operatiekamer al, en track en trace zorgt ervoor dat ze ook het preparen voor de volgende operatie erbij kunnen doen.”
15-07-2020
2 min.
Ecozuil
Innovatieve dienstverlening

De Ecozuil: duurzaamheid, interactie en doneren voor het Amalia Kinderfonds

Op 10 augustus 2021 opende Hago Zorg in het Radboudumc de Ecozuil. Op een prominente plek in het restaurant worden vanaf nu statiegeldflesjes ingezameld. Een initiatief vanuit Hago Zorg om in eerste instantie het beleid op Milieu & Duurzaamheid kracht bij te zetten. Maar het werd (zoveel) meer.
07-09-2021
4 min.