Alles Over Schone Bedden
Evelien Diensteverlening

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

10-09-2019

Clean Beds on Demand

De zorg draait om mensen. Zorgprofessionals doen hun uiterste best patiënten, cliënten en bewoners zo goed mogelijk te verzorgen. Dag in dag uit. Dit wordt steeds uitdagender nu de bevolking in Nederland vergrijst, terwijl het personeelstekort in de zorg stijgt. Logistieke processen zó inrichten dat de zorg optimaal verleend kan worden wordt daarmee steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij meer te bieden dan onze schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld met Clean Beds on Demand.

Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Wij hebben onze kennis van de zorgmarkt en hun kennis  van techniek gebundeld. Zo is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Met Clean Beds on Demand heeft het ziekenhuis direct grip op hygiëne, duurzaamheid en kosten. Het is inzichtelijk wanneer een bed voor het laatst is gereinigd, wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt en waar het zich bevindt. We dragen hiermee ook bij aan de preventie van infecties.

Wij kunnen zorgprofessionals uitgebreid adviseren over de organisatie van dit proces. Van training van eigen medewerkers tot inzet van specifiek hiervoor opgeleide medewerkers. Met Clean Beds on Demand is een schoon bed voor patiënten gegarandeerd.

Meer blogs

Altijd Dichtbij
Ouderenzorg

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.
10-09-2019
1 min.
Handyman Hago Zorg
Ziekenhuizen

De handyman voor klein onderhoud

Ruimtes in zorginstellingen worden vaak intensief gebruikt. Kleine onderhoudswerkzaamheden zijn dan ook regelmatig noodzakelijk. Zo ook in Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) waar een aantal medewerkers van Hago Zorg als handyman werken.
10-09-2019
1 min.
Over Hago Zorg
Ouderenzorg

Een wereld van verschil dankzij een praatje

In de ouderenzorg verblijven bewoners steeds langer in de woonomgeving van de zorgorganisatie. Hun welzijn en woonplezier wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Naast de zorgprofessionals dragen onze medewerkers daar aan bij. Een goed voorbeeld is onze collega Samira.
03-10-2019
1 min.