SDW1
06-01-2023

De dagcentra van SDW werken vanaf 1 december 2022 samen met schoonmaakpartner Hago Zorg

In Nederland leven ruim 200.000 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking. Zij moeten kunnen leven zoals zij dat willen. SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en in Zeeland. En herkent zich in de ambitie van Hago Zorg: positieve impact maken op ieder mens in de zorg. Dat is een van de redenen dat ze de samenwerking met Hago Zorg vanaf 1 december aangaat.

Leven zoals jij dat wilt

Jasper Mol, klantmanager bij Hago Zorg: “Schoonmaken in de gehandicaptenzorg vraagt om meer dan kwalitatief goede schoonmaak. Onze medewerkers zetten graag dat stapje extra, elke dag opnieuw. Een schone, opgeruimde omgeving draagt bij aan het welzijn van patiënten, cliënten en bewoners in een zorgomgeving.”


Hij vervolgt: “Als schoonmaakdienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor een hygiënisch schone omgeving. Daarnaast betrekken we cliënten en bewoners bij het schoonmaakproces. Denk aan helpen bij het doen van de was of het leren van schoonmaaktechnieken. Als zij hun talenten benutten, doet dat ontzettend veel voor hun eigenwaarde. Hun samenwerking met onze medewerkers is daarmee niet alleen een activiteit waar ze naar uitkijken, maar ook iets wat echt een verschil maakt in hun leven. We kijken uit naar een fijne samenwerking met SDW.”

Meer nieuws

Friss De Hagodis Maasstad Hago Zorg 4
De 5 zorgcategorieën

Friss de Hagodis helpt een pootje mee in de zorg

1 min.
Social Run Altrecht Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

< 1 min.
Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

1 min.