Muziek Hago Zorg Zonnehuis 1
24-11-2022

Een dag met een gouden randje in het Zonnehuis

De roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ bracht afgelopen week een bezoek aan zorg- en servicecentrum het Zonnehuis in Zwolle. Een dubbel feestje, want het Zonnehuis viert deze maand haar vijftigjarig bestaan! Frédérique zorgde met haar afwisselende repertoire voor vrolijke gezichten. Er werd enthousiast meegezongen, geklapt en zelfs gedanst door de ouderen.

Nog voordat Frédérique begon, zat de hal al vol met bewoners en zorgpersoneel. Herkenbare liedjes als ‘Que Sera Sera’ en ‘Laat me’ kwamen voorbij. Na het optreden liep een bewoonster met haar rollator en een grote glimlach naar de zangeres.“Bedankt voor het gouden randje van mijn dag.”

Het verschil maken

Kimm Kempers, klantmanager Hago Zorg bij het Zonnehuis: “Ik ben blij dat we dit gebaar aan de bewoners, bezoekers en medewerkers van het Zonnehuis kunnen maken. Wij zorgen met ons team dagelijks voor schone ruimtes, maar met dit muzikale optreden maken we óók op een andere manier het verschil.” Kimm zag iedereen zichtbaar genieten. “Een klein gebaar met grote impact. Daar doen we het voor.”

Een momentje voor jezelf

Ook de zorgprofessionals van het Zonnehuis hebben genoten. Een keukenmedewerker vertelt: “Ik kan mezelf even helemaal verliezen in de muziek. Heerlijk!” En als een bewoner door ambulancebroeders terug naar zijn kamer wordt gebracht, vraagt hij hen heel even bij de piano te stoppen. Hij doet zijn ogen dicht en geniet zichtbaar, net als zijn begeleiders. Inderdaad, een dag met een gouden randje.

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.