Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Voor De Spiegel
16-06-2021

Erasmus MC pakt uit voor de medewerkers van Hago Zorg

Alle servicemedewerkers van Hago Zorg, werkzaam in het Erasmus MC, werden vandaag extra in het zonnetje gezet. Waarom? 15 juni is De Dag van de Schoonmaker. Een reden om eens goed uit te pakken en juist onze waardering nog eens extra uit te spreken aan die mensen die er altijd, maar dan ook écht altijd, staan! Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg: “De waardering is er altijd, ook op afstand maar vandaag brengen we onze dank persoonlijk over op deze feestelijke dag. Het is een dag waarop iedere schoonmaakkanjer in de spiegel mag kijken en de trots mag voelen. De trots van heel Nederland.”

Zorg en schoonmaak dichter bij elkaar

Herman deelde in zijn korte toespraak mooie woorden en sprak zijn waardering uit. “We hebben de afgelopen periode zoveel samen meegemaakt, mooie maar ook minder mooie dingen. We hebben angst gekend, zeker in het begin van de pandemie, maar we hebben er gestaan. Jullie hebben de schouders eronder gezet, als team,  iedere dag weer. Zorg & schoonmaak zijn door jullie inzet écht dichter bij elkaar gekomen.”

Vaderdag, Moederdag én De Dag van de Schoonmaker

En met die afsluiting, en een warm applaus voor alle servicemedewerkers, nam ook Dr. Ir. Paul Boomkamp, lid Raad van Bestuur van Erasmus MC het woord. “Er zijn drie belangrijke dagen in een jaar: Vaderdag, Moederdag én de Dag van de Schoonmaker. Deze dag is er speciaal voor jullie! Wist je dat als jullie er 48 uur niet zijn, het ziekenhuis stil valt. Daarom vandaag ook namens het Erasmus MC een groot ‘dank je wel’”. Ineke Veenstra, Directeur Inkoop & Facilitair bij Erasmus MC vertelt dat er een trotse opdrachtgever voor de groep staat. “Vergeet niet, jullie zijn ook onze collega’s, jullie horen bij ons, het Erasmus MC. Die warmte, met altijd een vriendelijk ‘goedemorgen’, die omarmen en vieren we vandaag. Bedankt voor jullie extra inzet de afgelopen periode, voor vandaag, voor morgen en voor in de toekomst!”

Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Herman Deelt Uit
Hago Zorg één grote familie

“Ik vind het zo mooi dat we deze dag vieren,” vertelt Christine Monk-Simon, servicemedewerkster bij Hago Zorg. “Het is een feestdag voor ons. Ik werk al 21 jaar in Erasmus MC en iedere dag met veel plezier. We werken als team samen, we doen alles voor elkaar. We zijn één grote familie. Daarom draag ik vandaag met trots mijn zelfgemaakte sjerp ‘Queen van de dag’. Zo voel ik me ook echt vandaag met al die mooie woorden en extra aandacht. Ik kijk vandaag in de spiegel die er voor ons is neergezet. Wat ik zie? Een schoonmaakkanjer die zich vandaag een koningin mag voelen 😉.”

 

Erkenning

Floris Barendrecht en Cherise Bals, allebei Teamleider bij Hago Zorg in Erasmus MC zijn ook erg blij met alle aandacht vandaag voor de medewerkers. “Ze verdienen het zo. Het respect is ook aanzienlijk gegroeid in/na corona,” vertelt Floris. “Dat is echt voelbaar. Iedere medewerker krijgt van ons vandaag die welverdiende aandacht. We vergeten ook onze avond- en weekendploegen niet hoor.” Cherise vult aan: “Ik ben Erasmus MC zo dankbaar voor hun erkenning, speciaal op deze dag. Dit heeft echt impact gemaakt op het team en laat dat nu net zijn waar we voor staan bij Hago Zorg: Positieve impact brengen op ieder mens in de zorg. En daar gaan we vol enthousiasme mee door.”

Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Medewerkers
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Aan Tafel
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Herman Deelt Uit
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit 1
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Voor De Spiegel

Meer nieuws

Hago Zorg Mantelzorg 1
Goed werkgeverschap

Petje af voor alle mantelzorgers

1 min.
Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

1 min.
Hartstikke Goed Award Hago Zorg 1
Onze mensen, Goed werkgeverschap

HARTstikke GOED Awards bij Hago Zorg

< 1 min.