Hago 75 Jaar
02-07-2018

Hago viert 75-jarig jubileum

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.

Hago 75 Jaar

Ronald Goedmakers, CEO Vebego International, Michel Möller, algemeen directeur Hago, Herman Busch, operationeel directeur Hago Zorg, en Rob Westerlaken, directeur Vebego International, openden het feest officieel met een druk op de knop waarna een kleurrijke confettiregen op de gasten neerdaalden.

Het dagprogramma stond in het teken van het gezin. Veel doe-entertainment stond garant voor plezier voor jong en oud. Verschillende kermisattracties, de hoogste klimboom van Europa, een mini-racecircuit, knutseltuin, 3D-printen van je eigen fidgetspinner… het ontbrak de jongste gasten aan niets. Ondertussen maakten de ouders een wandeling door 75 jaar Hago met de Hago Experience. Een DJ en huisband The Khick verzorgden de middag de muzikale noot.

Marianne, schoonmaker bij Hago, regio Sittard: “Gigantisch mooi dat ik er bij mag zijn. Ik zie allemaal gelukkige collega’s. Perfect feest voor iedereen!”

Muziek- en dansspektakel
’s Avonds trakteerde Hago de collega’s op een groot muzikaal (dans)spektakel. Op het podium – gebouwd door Hago’s eigen collega’soptredens van The Khick, Beat it, O’G3NE, Hot Town, Diva’s of the world en Hago’s eigen supertalenten – de winnaars van Hago’s got Talent. Het was de hele dag door goed eten en drinken door de talloze foodtrucks met versnaperingen uit de hele wereld.

Maria en Fatima, schoonmakers Hago regio Rotterdam: Wat is dit genieten! Goede muziek en heel veel lekker eten”.

Om 23.30 was het feest ten einde en werden alle feestvierders weer per bus veilig naar huis gebracht.

Meer nieuws

Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.