Mieke Van Aspert
09-09-2020

Hago Zorg benoemt Mieke van Aspert tot nieuwe Operationeel Directeur

Hago Zorg heeft Mieke van Aspert per 1 augustus benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-West. Zij maakte de overstap van zusterbedrijf Yask waar zij werkte als Manager Employee Experience.

Mieke Van Aspert

Mieke is sinds 2014 aan het moederbedrijf van Hago Zorg, Vebego International, verbonden. Vanuit haar functie bij Yask heeft ze een brede facilitaire kennis. Impact maken en waarde toevoegen zitten in haar DNA. “De schoonmaakmedewerkers in de zorg zijn nu zichtbaarder dan ooit. Door de juiste interactie met het uitvoerend zorgpersoneel kan dit verschil blijvend gemaakt worden. Ik kijk ernaar uit om de dienstverlening samen met onze opdrachtgevers door te ontwikkelen en te laten groeien”, aldus Mieke. Met de komst van Mieke wordt Bart Klootwijk, voormalig Operationeel Directeur voor de regio Noord-West, verantwoordelijk voor de regio Zuid-West.

Hago Zorg vaart sinds vorig jaar een nieuwe strategische koers met als missie: ‘We brengen positieve impact op ieder mens in de zorg.’ Herman Busch, Algemeen Directeur Hago Zorg: “Bij Mieke staan medewerkers én opdrachtgevers centraal en dat in combinatie met haar brede facilitaire kennis maakt haar een waardevolle aanvulling voor Hago Zorg. Succes Mieke!

Meer nieuws

Werken Bij Hago Zorg Goed Werk
Organisatie

Hago Zorg scoort tweede jaar op rij een hogere score in het NPS onderzoek

< 1 min.
Hectas Hago Zorg Vebego
Organisatie

Medewerkers hectas starten bij Vebego

1 min.
Hago Zorg Ziekenhuizen Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Een terugblik op onze positieve impact in 2022

< 1 min.