Sjoerd Dijkstra Directeur Marketing Innovatie Commercie Hago Zorg
25-07-2022

Hago Zorg benoemt Sjoerd Dijkstra tot directeur Marketing & Innovatie a.i.

Hago Zorg, schoonmaakdienstverlener in de zorg, heeft Sjoerd Dijkstra per 15 juli benoemd tot directeur Marketing & Innovatie a.i. Hij maakt de overstap vanuit zijn huidige rol binnen Hago Zorg als zorgcategoriemanager Ziekenhuizen. De nieuwe functie vervult hij om alle activiteiten vanuit deze afdeling kwalitatief te waarborgen. Sandra Roso Sanchez is vanaf dezelfde datum vrijgemaakt om capacityd® als aparte entiteit op te zetten.

Sjoerd Dijkstra Directeur Marketing Innovatie Commercie Hago Zorg

Sjoerd is sinds 2015 werkzaam bij Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego. Vanuit zijn eerdere functies heeft hij een brede (facilitaire) kennis in de zorg opgebouwd. Positieve impact brengen op ieder mens in de zorg en daarmee waarde toevoegen zit in zijn DNA. Hij was verantwoordelijk voor de grotere (her)aanbestedingen en heeft daar een commerciële visie op ontwikkeld. “Ik kijk ernaar uit om met mijn team een nadrukkelijke bijdrage te mogen leveren aan onze duurzame en sociale ambities. Ik geloof oprecht dat je door de juiste aandacht naar zorgpersoneel maar ook naar patiënten, bewoners of cliënten het verschil kan maken, nu en in de toekomst”, aldus Sjoerd.

Hago Zorg vaart sinds 2019 de strategische koers met als missie: ‘We brengen positieve impact op ieder mens in de zorg'. Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg: “Bij Sjoerd staat de relatie met de klant standaard centraal. In combinatie met zijn brede facilitaire kennis, zijn innovatieve & commerciële blik maakt dit hem een waardevolle aanvulling binnen het managementteam van Hago Zorg. Succes Sjoerd!”

Meer nieuws

Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.