Best Practice Banner 2
09-09-2021

Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland winnen de Best Practice Award 2021

Voor de achtste keer reikte de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vandaag de Best Practice Award uit. Dit jaar stond deze in het teken van hoe ketenpartners ten tijde van corona hebben samengewerkt en de Code nageleefd. De case van Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland werd hiervoor genomineerd en tot grote vreugde heeft de jury onze best practice als winnaar benoemd!

De jury:

"Ondanks de spanning om een overstap te maken en misschien zelf een coronavirus op te lopen heeft deze best practice case positieve effecten gehad op alle schoonmakers. Naast het feit dat Erasmus het episch centrum van corona in Nederland was, hebben we gemerkt dat het songfestival het episch centrum van Europa was. Ook daar hebben we ons moeten vermannen. Jullie hebben de situatie aangegrepen om goed en slecht, kwaad en goed beter met elkaar te vermengen. Jullie hebben geïnvesteerd in opleiding en jullie hebben jullie schoonmakers over drempels geholpen waar ze het risico liepen om het virus op te lopen. Het is toch allemaal gebeurd en het is goed gekomen en jullie zijn meer dan een voorbeeld precies daar waar we deze award voor hebben bedoeld. Gefeliciteerd."

Over onze inzending
Wij hadden in deze periode handen tekort, terwijl medewerkers van Hago Nederland in de evenementenbranche zonder werk zaten. In nauwe samenwerking hebben we hen met behulp van training, online instructiefilmpjes én begeleiding op de werkvloer geïnstrueerd om het werk op de juiste manier uit te voeren. Zo stonden ze stevig in hun schoenen tijdens het schoonmaken op o.a. de cohortafdelingen van Erasmus MC.

​​​​​​​We willen alle directe en indirecte collega’s die hebben bijgedragen aan deze eervolle bevestiging nogmaals bedanken voor hun inzet. Ook deze award draagt bij aan ons streven om positieve impact te maken op iedereen in de zorg.

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.