HZ Op De Camping 2
29-07-2021

Hago Zorg op de camping bij zorgorganisatie Ter Weel met DoSocial

Wat was het een fijne dag op de camping. De fraai aangelegde en onderhouden binnentuin van zorgorganisatie Ter Weel in Yerseke bood prima gelegenheid voor de DoSocial camping. De zon ging letterlijk en figuurlijk schijnen met de komst van de oudere (buurt)bewoners. Met alle verschillende spelactiviteiten, live muziek en de heerlijke bbq was het weer een waar festijn!

Blije gezichten

Jacco Sondaar, Klantmanager bij Hago Zorg was erbij. “In een paar uur tijd hebben we ‘gewoon’ een complete camping opgezet. Overal stonden tenten, spelletjes en zitjes. De middag werd muzikaal ondersteund door een heuse troubadour en een ‘camping bbq, zoals het hoort 😉’ als afsluiter. Echt waar: al die blije gezichten, daar doe je het voor. Daar gaat je hart echt sneller van kloppen. Helemaal als je later een begeleider hoort zeggen: ‘voor enkele cliënten was het na de Corona tijd de eerste keer dat ze samen naar buiten gingen. Dit was het leukste event voor de bewoners sinds tijden’.”

Hago Zorg sinds 2021 partner van stichting DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. DoSocial legt haar focus op het welzijn van ouderen zodat zij op hun oude dag plezierige en minder vaak eenzame momenten beleven. Vivianne Zeestraten, Zorgcategoriemanager ouderenzorg: “En daar willen wij als Hago Zorg graag ons steentje aan bijdragen. ‘Op de camping’ is hier natuurlijk een mooi voorbeeld van maar er volgt nog zoveel meer. In september staat de volgende activiteit alweer gepland. Dan organiseert DoSocial een Silverrally in Den Bosch. Dit is een nostalgische autorally langs herkenbare hotspots voor ouderen in hun eigen stad. En ook daar gaan we onze handen (met veel collega’s) weer uit de mouwen steken. Zo brengen we samen echt positieve impact en zorgen we voor die blije gezichten van onschatbare waarde!“

HZ Op De Camping 3

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.