Hago Zorg Do Social Sinterklaas 2
10-12-2021

Hago Zorg viert samen met DoSocial Sinterklaas

‘Sinterklaasje kapoentje, gooi wat in mijn schoentje….’, ‘Daar wordt aan de deur klopt geklopt…..’ Wat werd er veel gezongen. Op vrijdag 3 december heeft Hago Zorg samen met stichting DoSocial op twee ouderenzorglocaties een Sinterklaasviering gerealiseerd. Vivianne Zeestraten en Patrick de Gram, allebei Zorgcategoriemanager waren deze dag échte hulppieten.

Met een interactieve film, die eerder opgenomen was in het kasteel van Sinterklaas in Helmond, was de sfeer meteen aanwezig. “Het is wel weer gebleken dat leeftijd er niet toe doet, ik heb zoveel lachende gezichten gezien,” vertelt Vivianne. In woonzorgcentrum Bosbeek van Stichting Sint Jacob bieden ze gespecialiseerde zorg aan mensen met een lichamelijke aandoening of een vorm van dementie. “Als vaste schoonmaakpartner daar weten we wat een extraatje als dit kan doen. Warme chocomel, een stukje banketstaaf, bingo en een klein cadeautje. Sommige bewoners kunnen daar weer weken op teren. Daar doen we het toch voor?”

Patrick: “De film, die speciaal ontwikkeld is door DoSocial, daagt bewoners uit vragen te beantwoorden, liedjes te zingen en spelletjes te spelen. Zo denken ze terug aan hun Sinterklaas momenten. En natuurlijk verrasten wij ze met leuke cadeautjes en snoepgoed! Want dat hoort er ook bij. Alleen maar blije gezichten bij Surplus deBreedonk.”

Hago Zorg Do Social Sinterklaas 3
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 1
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 2
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 23

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.