Trotse winnaar van de Familiebedrijven Award 2022
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 2
10-12-2021

Hago Zorg viert samen met DoSocial Sinterklaas

‘Sinterklaasje kapoentje, gooi wat in mijn schoentje….’, ‘Daar wordt aan de deur klopt geklopt…..’ Wat werd er veel gezongen. Op vrijdag 3 december heeft Hago Zorg samen met stichting DoSocial op twee ouderenzorglocaties een Sinterklaasviering gerealiseerd. Vivianne Zeestraten en Patrick de Gram, allebei Zorgcategoriemanager waren deze dag échte hulppieten.

Met een interactieve film, die eerder opgenomen was in het kasteel van Sinterklaas in Helmond, was de sfeer meteen aanwezig. “Het is wel weer gebleken dat leeftijd er niet toe doet, ik heb zoveel lachende gezichten gezien,” vertelt Vivianne. In woonzorgcentrum Bosbeek van Stichting Sint Jacob bieden ze gespecialiseerde zorg aan mensen met een lichamelijke aandoening of een vorm van dementie. “Als vaste schoonmaakpartner daar weten we wat een extraatje als dit kan doen. Warme chocomel, een stukje banketstaaf, bingo en een klein cadeautje. Sommige bewoners kunnen daar weer weken op teren. Daar doen we het toch voor?”

Patrick: “De film, die speciaal ontwikkeld is door DoSocial, daagt bewoners uit vragen te beantwoorden, liedjes te zingen en spelletjes te spelen. Zo denken ze terug aan hun Sinterklaas momenten. En natuurlijk verrasten wij ze met leuke cadeautjes en snoepgoed! Want dat hoort er ook bij. Alleen maar blije gezichten bij Surplus deBreedonk.”

Hago Zorg Do Social Sinterklaas 3
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 1
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 2
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 23

Meer nieuws

Hago Zorg Muziek Altrecht
De 5 zorgcategorieën

In het hart van én voor Altrecht

1 min.
Frederique MCL Leeuwarden (5 Van 7)
De 5 zorgcategorieën

“Het applaus was warm, maar dit raakt recht in mijn hart”

1 min.
Hago Zorg Catharina 21 April 196A8968 LR
De 5 zorgcategorieën

Geluksmomentjes in het Catharina Ziekenhuis

< 1 min.