20-8-2018

Herman Busch per 1 augustus algemeen directeur

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot Algemeen Directeur. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst bij Hago Zorg als operationeel directeur, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.

Herman: “Met het management team ga ik bouwen aan de strategie van Hago Zorg. Onze nieuwe missie is: ‘Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg!’. Om hier verder invulling aan te geven hebben wij een impactprogramma ontwikkeld waarin medewerkers, opdrachtgevers, patiënten, cliënten en bewoners centraal staan.”

Over Hago Zorg

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat voor de algemene en academische ziekenhuizen en organisaties in de ouderen-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg. Dit doen we al bij meer dan honderdzestig zorgorganisaties.

Positieve impact op ieder mens in de zorg

Hago Zorg gelooft dat een schone, opgeruimde omgeving bijdraagt aan het welzijn van patiënten, cliënten of bewoners in een zorgomgeving. Maar dat alleen is niet genoeg. Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg. En dat doen we door persoonlijke aandacht, maatwerk dienstverlening, real-time inzicht, duurzame inzetbaarheid en continuïteit, VIP medewerkers (Vakmanschap, Interactie, Plezier), zorg- en logistieke ondersteuning en een duurzame samenwerking. Wij geloven in partnerschap waar wij samen invulling geven aan kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en waarbij de wensen en behoeften van de klant, de patiënten, de cliënten en/of de bewoners het uitgangspunt zijn.

Deel dit artikel: