Hago Zorg Muziek Altrecht
21-07-2022

In het hart van én voor Altrecht

Tijdens de roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ geven we ‘iets’ terug aan de zorg en de maatschappij. Hago Zorg lanceerde vorig jaar haar vernieuwde strategische invulling voor haar missie met in de hoofdrol verschillende muziekoptredens door het hele land. Muziek ontroert, verbindt en raakt immers. Na verschillende muzikale optredens in ziekenhuizen was het nu de beurt aan de zorgcategorie GGZ.

Uit de sleur

Reinier Veugelers, Klantmanager Hago Zorg bij Altrecht in Zeist: “Zo trots dat we in afstemming met de cliëntenraad een mooi dagprogramma hebben samengesteld. Zo konden alle cliënten tussen de sessies en behandelingen door genieten op het grasveld in het midden van het complex. De perfecte locatie voor het optreden van zangeres en pianiste Fréderique ‘in het hart van Altrecht’.”

‘In het hart van Altrecht’ kreeg een mooie zichtbare invulling. “Eén van de bewoners gaf aan zo te hebben genoten, het maakte haar dag echt mooier: genieten op het gras en gewoon even uit de sleur van de dag", sluit Reinier af.

In het moment

Volgens Patrick de Gram, Zorgcategoriemanager GGZ en Gehandicaptenzorg bij Hago Zorg, paste juist deze locatie van Altrecht perfect bij het doel van de dag. “Hago Zorg is hier al jaren de schoonmaakpartner. Sinds vorig jaar doen we dit en alle soft services onder de vlag van ons zusje Yask. We kennen hier verschillende (cliënten)groepen waaronder open en gesloten klinieken voor ouderen en een kliniek voor behandeling van eetstoornissen. Zo mooi om deze mensen herinneringen te geven. Ik heb mensen uit volle borst zien meezingen op liedjes van Elvis, Coldplay en Maan en vooral ieder moment zien genieten. Prachtig om te zien, hier doen we het als samenwerkingspartner van Altrecht voor!”

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.