Banner Vliegende Keep
11-07-2019

Kick-off Vliegende Keep bij Sevagram

Op 10 juli 2019 is Hago Zorg bij onze klant Sevagram in Heerlen de pilot Vliegende Keep gestart. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan kunnen de zorgprofessionals in de komende acht weken langer gebruik maken van schoonmaakondersteuning van de schoonmaakprofessionals van Hago Zorg.

Vliegende keep
Als (zorg)professional ben je dag in dag uit druk bezig met mensgerichte zorg voor de cliënten van jouw zorglocatie. De schoonmaakprofessionals van Hago Zorg voeren de schoonmaakwerkzaamheden binnen Sevagram in de ochtend en vroege middag uit. Sevagram is 24/7 in bedrijf en wij begrijpen dat er buiten de huidige schoonmaaktijden behoefte is aan schoonmaakondersteuning. Om de zorgprofessional te kunnen laten focussen op zorgactiviteiten, bieden wij de servicegerichte oplossing van Vliegende Keep aan. Tussen 06:00 en 19:00 uur (Plataan) en tussen 06:00 en 17:00 uur (De Hollehof/Elfershof) kunnen de zorgprofessionals contact opnemen met schoonmaakprofessionals voor urgent schoonmaakwerk waar zij geen tijd voor hebben. Omdat de professionals van Hago Zorg de gehele dag in huis zijn, kunnen de schoonmaakprofessionals erg snel ter plaatse zijn. Tussen de telefoontjes door houden zij zich bezig met periodieke of beleving verhogende werkzaamheden.

Start
De aftrap van de pilot is groots gevierd. De klantmanager Max van der Heijden en zorgcategoriemanager Maurice Frijns van Hago Zorg gingen samen met een jeugdvoetbalteam bij de locatie De Hollehof van Sevagram langs. Na een introductie van de klantmanager aan de zorgprofessionals en bewoners kwam het voetbalteam binnen met voorop een bewoner die de officiële aftrap deed! Daarnaast was deze bewoner jarig en ze werden dan door de bewoners en zorgprofessionals met gezang onthaalt. Het voetbalteam ging een balletje trappen en bij de bewoners langs. Ook deelde de zorgcategoriemanager de flyers aan de zorg uit en hing hij de posters op. Het voetbalteam kreeg daarna van de zorg een rondleiding door Sevagram.

Bekijk hier de video over deze geslaagde start van de pilot Vliegende Keep bij Sevagram!

Vliegende Keep 1
Vliegende Keep 2
Vliegende Keep 3
Vliegende Keep 4

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.