Hectas Hago Zorg Vebego
25-04-2023

Medewerkers hectas starten bij Vebego

Vorig jaar breidde Vebego Group de organisatie flink uit door de overname van hectas Facility Services. De organisaties hebben veel overeenkomsten. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf in de schoonmaak en werkzaam in een aantal Europese landen, met oog voor duurzaamheid. En bovenal aandacht voor de mens.

Concreet betekent dit dat hectas onderdeel wordt van de schoonmaakbedrijven van Vebego. De meeste medewerkers en klanten gaan over naar Vebego Cleaning Services met uitzondering van de zorggerelateerde klanten. Deze komen in de portefeuille van Hago Zorg.

Aan de slag

Nu alle voorbereidingen achter de rug zijn, gaan de voormalig hectas medewerkers vanaf deze week dan echt aan de slag op hun ‘nieuwe’ werkplek. Wij wensen onze nieuwe collega’s veel werkplezier!

Mark Keur Vebego Cleaning Services

Mark Keur, Algemeen directeur Vebego Cleaning Services: “Graag heet ik iedereen van hectas welkom. Een kleine 1,5 jaar geleden is hectas overgenomen door Vebego en nu is het dan zover. Afgelopen weken is er een intensief onboardingsprogramma geweest om collega’s wegwijs te maken. Alles met de naam hectas wordt ‘ge-rebrand’ naar Vebego. Daarmee komt er een eind aan de naam hectas. Een naam waar velen sterk aan verbonden zijn. Ik hoop dat over enige tijd ook sprake zal zijn van trots op de naam Vebego. We gaan samen mooie dingen voor onze klanten doen.”

Mieke van Aspert, Operationeel Directeur Hago Zorg: “Wij zijn vanuit Hago Zorg al gewend om over de grenzen van de schoonmaakwerkzaamheden te kijken. ‘Ontzorg de zorg’ is onze missie. Hago Zorg heeft haar expertise ontwikkeld naar bredere hulptaken in de zorg. Onze medewerkers willen zo het verschil maken en iedere dag dat stapje extra zetten. De komende jaren ligt onze focus op uitbreiding en innovatie vanuit die visie.”

Mieke Van Aspert Operationeel Directeur 2023
Diederik Barten Hago Zorg

Diederik Barten, Algemeen directeur hectas: “Na een lange aanloop en een zorgvuldige voorbereiding gaan hectas en Vebego samen verder. De geschiedenis van hectas eindigt daarmee na meer dan 100 jaar. Onze collega’s blijven gelukkig dezelfde opdrachtgevers bedienen en behouden veelal dezelfde leidinggevende. Met nieuwe kleding zorgen we dat iedereen zich onderdeel voelt van de nieuwe organisatie. Onze staf collega’s hebben in het voortraject al kennis gemaakt met hun nieuwe collega’s en zijn enthousiast om te starten op hun nieuwe plek en/of nieuwe rol. Bij Vebego is ons mooie bedrijf in goede handen. We passen goed bij elkaar en gaan samen een mooie toekomst tegemoet.”

Meer nieuws

Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.