Peter Paul Directeur Hago Zorg
16-09-2022

Peter Paul Wiegmans directeur Hago Zorg

Voerendaal, 16 september 2022 - Peter Paul Wiegmans (41) wordt per 1 januari 2023 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij neemt het stokje over van Herman Busch (61), die kiest voor een geleidelijke afbouw van zijn loopbaan.

Peter Paul is op dit moment directeur van Balanz Facilitair en heeft diverse management- en directiefuncties vervuld binnen Vebego. Herman Busch blijft tot begin 2023 verantwoordelijk voor de joint ventures van Hago Zorg en zal daarna zijn expertise en ervaring aanwenden als projectdirecteur binnen Vebego.

De opvolger van Peter Paul bij Balanz Facilitair is Maurice Frijns (47), hij start ook per 1 oktober in zijn nieuwe functie. Maurice heeft ruime ervaring binnen Vebego en is sinds twee jaar manager Operatie van Balanz Facilitair.

Mark van Haasteren, COO Vebego: “Peter Paul is met zijn ervaring in de zorg en zijn commerciële en verbindende kwaliteiten de juiste persoon voor het verder vormgeven van de Hago Zorgactiviteiten binnen Vebego. We zijn blij dat met de benoeming van Maurice een interne kandidaat doorstroomt naar een voor Vebego zo’n belangrijke positie. En tot slot willen we Herman bedanken voor de prestaties die hij samen met zijn team heeft geleverd bij Hago Zorg. Zonder zijn betrokkenheid en verbinding waren deze mooie stappen niet behaald.”

Meer nieuws

Werken Bij Hago Zorg Goed Werk
Organisatie

Hago Zorg scoort tweede jaar op rij een hogere score in het NPS onderzoek

< 1 min.
Hectas Hago Zorg Vebego
Organisatie

Medewerkers hectas starten bij Vebego

1 min.
Hago Zorg Ziekenhuizen Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Een terugblik op onze positieve impact in 2022

< 1 min.