19-11-2019

Samenwerken met de zorgorganisatie

De medewerkers van ouderenzorginstelling Envida en onze schoonmaakmedewerkers van joint venture Envida Proper locaties Beukeloord en Wilgenhof zijn er samen voor de bewoners. Ze volgen gezamenlijk de training “Omgaan met Moeilijk Gedrag van Bewoners met Dementie”.
Een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen de zorgorganisatie en Hago Zorg waarbij het belang van de bewoners centraal staat. Onze schoonmaakmedewerkers hebben net zoals het zorgpersoneel direct contact met de bewoners met dementie. Tijdens deze training van drie dagdelen gaat het niet alleen om kennis over dementie. Omgaan met onrustig gedrag, de oorzaken achterhalen, de bewoner weer rustig krijgen en hem/haar een fijn gevoel geven stonden centraal. Dit alles met begrip voor het ziektebeeld. De eerste medewerkers hebben hun welverdiende certificaat behaald en waardeerden deze training met een 8,8.

 

 

Deel dit artikel:

Ook interessant voor u:

Schoonmaak ouderenzorg Hago Zorg

Ouderenzorg

Een schone zorgomgeving is voor ouderen van cruciaal belang. Bij Hago Zorg realiseren we ons dat als geen ander. Met onze kennis, onze mensgerichte aanpak en meer dan 50 jaar ervaring in de ouderenzorg zijn wij in staat om het verschil te maken. Wij zijn ruimdenkend en kijken breder dan schoonmaak ...

Meer over ouderenzorg
Schoonmaak Hago Zorg

Schoonmaak

In een schone omgeving verblijven mensen aangenamer, genezen ze sneller en herstellen ze beter. In sommige situaties is een goede schoonmaak zelfs van levensbelang. Bij Hago Zorg realiseren we ons dat als geen ander. 

Meer over schoonmaak

Verhalen uit de praktijk

Lees onze praktijkverhalen