Banner Swim To Fight Cancer
16-09-2019

Swim to Fight Cancer was een groot succes

Zondag 15 september heeft een team van Hago Zorg meegezwommen tijdens Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Tijdens dit recreatief zwemevent halen individuele deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties op voor Fight Cancer. Fight Cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Banner Swim To Fight Cancer

Onze toppers hebben samen met honderden anderen 2 kilometer gezwommen voor Swim to Fight Cancer. Met een totaalbedrag van €525.189,90 dankzij 18.808 donateurs kan stichting Fight Cancer meer wetenschappelijk onderzoek doen naar kanker. Wij zijn trots op ons team: Sandra Roso Sanchez (Commercieel directeur), Evelien van Zon - van Wouwen (Sales manager), Jasper Mol (Zorgcategoriemanager academische ziekenhuizen), Mark van den Berg (Operationeel directeur) en Peter Paul Wiegmans (Operationeel directeur). 


Ieder teamlid had een unieke reden en drijfveer om mee te zwemmen in de strijd tegen kanker. In de weken voorafgaande aan het evenement werd hard getraind. Jasper Mol vertelt: "Toen ik in juni vol goede moed begon met trainen werd ik links en rechts ingehaald door, vooral oudere, mensen. Kletsend zwommen ze baantjes terwijl ik snakkend naar adem door het zwembad bewoog. Gelukkig gaat het nu al beter. Meer dan de schoolslag zit er niet in, maar die twee kilometer ga ik volbrengen!" Evelien van Zon - van Wouwen kreeg in haar nabije omgeving te maken met kanker. "Als mijn bijdrage, hoe klein dan ook, kan helpen dat kanker voor iedereen geneesbaar kan worden of zelfs de wereld uitgeholpen kan worden, dan vind ik dat ik mee moet doen.", vertelt ze in de video.

 

Meer nieuws

Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.