Hago Zorg Muziek Erasmus 3
22-12-2022

“Uit deze optredens haal ik de meeste voldoening”

Vorige week vond de laatste roadshow “Positieve impact met Frédérique” van dit jaar plaats in het Erasmus MC in Rotterdam. Uiteraard helemaal in kerstsfeer. Frédérique speelde in de centrale hal haar repertoire van ontroerende, mooie en vrolijke liedjes afgewisseld met kerstliedjes. Er werd meegezongen, gedanst en vooral genoten door bezoekers, personeel en patiënten.

“Uit deze optredens in zorginstellingen haal ik de meeste voldoening”, vertelt Frédérique. “Ik speel op allerlei evenementen maar de mooie, pure reacties die ik hier krijg zijn hartverwarmend! Je kunt echt iets betekenen voor mensen.”

Even ontspannen tussen de onderzoeken door

Naomie, een patiënt die de hele dag in het ziekenhuis aanwezig is voor onderzoeken, geniet zichtbaar van de afleiding die Fréd;erique geeft met haar liedjes. “Dit is zo fijn, om tussendoor even te kunnen ontspannen”, zegt Naomie. Ze heeft een cadeautje gekocht voor Frédérique om haar te bedanken.

Ook een klein meisje zorgt voor vertederende blikken als zij, terwijl haar vader trots toekijkt, helemaal opgaat in de muziek.

Geweldig gebaar

Ineke Veenstra, directeur Inkoop & Facilitair van het Erasmus MC, staat ook te genieten van de pianoklanken. “Wat een geweldig gebaar van Hago Zorg om onze patiënten, gasten en medewerkers te verrassen met een spetterend kerstoptreden. Dit wordt zeer op prijs gesteld!”

Een ouder echtpaar maakt nog een klein dansje rond de piano als Frédérique haar optreden afsluit met het vrolijke kerstliedje “Feliz Navidad”.

Hago Zorg Muziek Erasmus 1
Hago Zorg Muziek Erasmus 2
Hago Zorg Muziek Erasmus 3

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.