UMC Utrecht
02-09-2021

UMC Utrecht en Hago Zorg samen voor een betere zorg voor morgen

Elke dag wordt hard gewerkt aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Schoonmaak in de zorg is van levensbelang en vraagt om mensgericht werken. Dat vindt UMC Utrecht en dat onderstreept Hago Zorg. Daarom gaan ze per 1 september 2021 een samenwerking aan.

Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg, groet op weg naar de vergaderzaal een servicemedewerker, die hem verrast teruggroet. Busch: “Hago Zorg biedt in samenwerking met het Facilitair Bedrijf van UMC Utrecht een schone en veilige omgeving aan patiënten, zorgprofessionals, bezoekers en studenten. In een gastvrije omgeving kunnen mensen aangenamer verblijven en beter genezen of herstellen. Dáár gaat het om. We brengen positieve impact op ieder mens in de zorg. En realiseren dit samen met onze klanten, waarbij de zorginstelling zoals het UMC Utrecht altijd het uitgangspunt vormt voor de invulling van onze dienstverlening.”

"Deze samenwerking past naadloos bij onze missie 'samen creëren we de zorg van morgen'", vult Debby Woesthuis, directeur Facilitair Bedrijf UMC Utrecht aan.

“Ik ben blij dat we gaan samenwerken met Hago Zorg, we hebben goede verhalen over hen gehoord. De komende jaren willen we meer waarde toevoegen aan het leven van mensen. Wij geloven dat we echt het verschil kunnen maken door unieke samenwerkingen op te zoeken en samen grenzen te verleggen. We verheugen ons daarom op een stralende samenwerking binnen het UMC Utrecht.”

 

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.