Hago Zorg Ter Weel Kwaliteit 2
20-02-2024

“Wauw, een score van 9,6!!!!”

Van een schoonmaakbedrijf mag je verwachten dat ze goed schoonmaken. Die verwachting toetst zorg service organisatie Hago Zorg met kwaliteitsinspecties. Zo vond recent een inspectie plaats bij De Villa van Zorggroep Ter Weel en Randhof en Ter Weel Goes. Met een waanzinnig goed resultaat!

Totaalbeeld

Zorggroep Ter Weel is er voor kwetsbare ouderen die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen. Zij wonen in of naast een van de woonzorgcentra of ze komen er regelmatig op bezoek. De kwaliteitsmeting schetst niet alleen een beeld van de technische kwaliteit van de schoonmaak, maar geeft ook een breder beeld van de toestand van het gebouw en de staat van de schoonmaak. Met de inzichten kan de uitvoering van de dienstverlening waar nodig in goede samenwerking worden verbeterd.

Kansen

Mariska, Teamleider Hago Zorg: “Natuurlijk was er een gezonde nieuwsgierigheid naar de ontbrekende 0,4 punten om een 10 te halen. Het mooie was, dat de geconstateerde verstoringen redelijk eenvoudig te verhelpen zijn. Zo bleek tijdens de inspectie bijvoorbeeld dat in de sanitaire ruimtes luchtverfrissers worden gebruikt die vervuiling op de wanden veroorzaken. We gaan bekijken of geurpotjes of -strookjes een alternatief zijn. Ilona, Teamcoördinator Facilitaire services, dienstverlening, gastvrijheid en restaurants van Zorggroep Ter Weel, vult aan: “Ook bleek, dat de stoeltjes in de badkamers verouderd en verkleurd zijn. Advies is om die te vervangen. Daar gaan we zeker naar kijken!”

Complimenten

“We zijn heel blij met het resultaat", vervolgt Mariska. “Daarom hebben we op een lekkere taart tijdens de koffiepauze getrakteerd en alle medewerkers van harte bedankt voor het harde werk. Zij zijn degenen die aan de basis van deze super uitkomst staan. Of zoals de inspecteur van Kale1don concludeerde: “Houd deze kwaliteit vast, onze complimenten.”

Meer nieuws

Hago Zorg Ter Weel Contractviering
De 5 zorgcategorieën

Een kristallen samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg

2 min.
Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.