Brian Timmerman
22-01-2021

Wijzigingen in het Managementteam en team Commercie

Hago Zorg heeft verschillende wijzigingen doorgevoerd in haar Managementteam en het team Commercie. Brian Timmerman is per 25 januari 2021 benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-Oost. Mark van den Bergh gaat zijn pijlen blijvend richten op de regio Zuid-Oost. Jacques Amkreutz is per 1 januari 2021 aan de slag als Zorgcategoriemanager in het team Commercie.

Brian Timmerman

Over Brian Timmerman

Brian is een bekende in de Vebego familie. Nadat hij bij Yask heeft gewerkt als Facility manager is hij doorgestroomd in het Vebego Explorer Program. Binnen Hago heeft hij als Rayonmanager in Utrecht en Flevoland mooie resultaten geboekt.

“Ik ben ontzettend trots op de prestaties van alle schoonmaakmedewerkers gedurende deze bijzondere periode. Terwijl het coronavirus door Nederland raast zetten onze schoonmakers zich elke dag weer in voor onze maatschappij en klanten. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van Hago Zorg in dit krachtige collectief,” vertelt Brian.

Over de rollen van Mark en Jacques

Door Brians komst gaat Mark zich als Operationeel directeur volledig richten op de regio Zuid-Oost. “Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om dé Hago Zorg dienstverlening nog meer gestalte te geven bij onze opdrachtgevers. En deze door te ontwikkelen en laten groeien.” Jacques gaat daar als Zorgcategoriemanager, met aandachtsgebied Academische Ziekenhuizen, een belangrijke rol in spelen. Vanuit zijn eerdere functie als Operationeel directeur weet hij als geen ander wat er speelt en welke uitdagingen er liggen.

Hago Zorg vaart sinds 2019 een nieuwe strategische koers met als missie: ‘Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg.’ Herman Busch, Algemeen Directeur Hago Zorg: “Met deze wijzigingen hebben we weer een compleet team staan. Ik ben ervan overtuigd dat we met de komst van Brian en de nieuwe rolverdeling van zowel Mark als Jacques klaar zijn om onze strategische doelen waar te maken. Succes Brian, Mark en Jacques!”

Meer nieuws

Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Ton Goedmakers Vebego Hago Zorg Podcast 1
Organisatie

Vebego CEO Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

1 min.