NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Ziekenhuis Amstelland
16-09-2021

Ziekenhuis Amstelland tekent bij voor vijf jaar met Hago Zorg

Ziekenhuis Amstelland en Hago Zorg werken ook de komende jaren samen. Herman Busch, algemeen directeur van Hago Zorg: “Ziekenhuis Amstelland wil ‘aangenaam dichtbij’ zijn. Wij brengen positieve impact voor ieder mens in de zorg. Dat is een prachtige combinatie die we graag voortzetten.”

 

De servicemedewerkers werken al jaren in het Ziekenhuis Amstelland en ook zij zijn zeer tevreden over Hago Zorg. “De sfeer onderling is fijn, we doen leuke dingen samen naast het werk en er wordt naar me geluisterd als ik een idee heb”, antwoordt een van hen op de vraag van Busch. Waarop een ander zegt: “Ik ben net als vakantiekracht begonnen en wil niet meer weg!”

 


Eric Agterberg, Klantmanager Hago Zorg:

“We hebben heel veel bereikt de afgelopen periode. Het vertrouwen in elkaar is opnieuw opgebouwd. We hebben alle procedures en protocollen weer eens bekeken en ondersteunen de servicemedewerkers in verbeterslagen, onder andere door onze VIP-coach Engel van Houten. De manier waarop iedereen zich inzet, verdient waardering. Daarom willen we hen vandaag bijzonder bedanken. En dan weer snel aan de slag met elkaar.”

Meer nieuws

Hago Zorg Ziekenhuizen Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Een terugblik op onze positieve impact in 2022

< 1 min.
Muziek Optreden Hago Zorg Rivierenland
De 5 zorgcategorieën

Nationale Dag van de Muziek verbindt mensen met elkaar

1 min.
Peter Paul Wiegmans Algemeen Directeur Hago Zorg 22
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

'Nu we er toch zijn'. Hago Zorg creëert meer betekenisvolle banen

2 min.