Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
14-03-2024

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

Hago Zorg en het Antoni van Leeuwenhoek werken al vele jaren samen vanuit een goede relatie. Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Ze gaan voor de beste zorg voor elke patiënt. Ook bij Hago Zorg staat de patiënt, cliënt en bewoner centraal. Met als doel positieve impact op ieder mens in de zorg.

Tijdens de contractbesprekingen kreeg die ambitie dan ook alle aandacht. Beide organisaties zochten naar een ultiem partnerschap voor de aankomende jaren. Harde en ook zachte waarden zorgden voor inhoudelijke gesprekken over een doorontwikkeling die groei en samenwerking stimuleert. De blije gezichten van de betrokkenen zeggen genoeg: dat is gelukt! Eind februari zijn de handtekeningen gezet.

Hago Zorg is trots om samen met dit prachtige ziekenhuis dagdagelijks te kunnen werken aan patiëntveiligheid én patiëntwelzijn.

Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1

Bart Klootwijk, Rita Brouwer, Simone Meijland, Bas Kunkels, Reinier Veugelers, Michel Leenders, Arno de Jager, Milan Thörig, Angela Mulder-Calis en Peter Paul Wiegmans

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.
BPA 20232
Samenwerking

En de Best Practice Award 2023 gaat naar ...

1 min.