BPA 20232
07-12-2023

En de Best Practice Award 2023 gaat naar ...

De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche reikte vandaag voor de tiende keer de Best Practice Award uit. Dit jaar stond deze in het teken van de schoonmaker, waarbij eigen inbreng van de schoonmaker gestimuleerd wordt. De schoonmaker is een belangrijke schakel in de keten en moet zijn of haar vak goed en met plezier uit kunnen voeren. De case van Hago Zorg en het Maasstad Ziekenhuis ‘Ontzorg de Zorg’ werd hiervoor genomineerd.

Winnaar
De jury heeft de case van CSU als winnaar benoemd. In hun samenwerking met Hogeschool Amsterdam bleken de schoonmakers niet tevreden. Uit gesprekken kwamen ideeën naar voren met als resultaat kwaliteitsverbetering, werkplezier en een tevreden klant. We willen hen langs deze weg van harte feliciteren. 

Hago Zorg/Maasstad Ziekenhuis is 2e geworden
De jury: “Wat ons aansprak in de case van Hago Zorg was de uitstraling van één team met onmisbare servicemedewerkers. Hun samenwerking helpt problemen in de zorg op te lossen. Superprachtig.”

Over onze inzending
In Maasstad ziekenhuis in Rotterdam hebben onze schoonmaak- en servicemedewerkers extra betekenisvolle taken gekregen. Denk aan het opmaken van bedden, patiënten naar de OK brengen, (medische) hulpmiddelen schoonmaken en het aanvullen van verbandkarren. Hiermee ondersteunen ze dagelijks de zorgprofessionals. Zo krijgen die meer tijd voor de patiënt, begeleiding, scholing etc. We ontzorgen hiermee echt de zorg én het werk zorgt voor meer voldoening voor onze collega’s.

​​​​​​​​​​​Positieve impact op íedereen in de zorg
Alle directe en indirecte collega’s die hebben bijgedragen: nogmaals bedankt voor jullie inzet. Ook deze nominatie én de samenwerking met Maasstad Ziekenhuis dragen bij aan ons streven om positieve impact te maken op iedereen in de zorg. Daar doen we het voor.

 

BPA 20231

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
Samenwerking

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.