NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Banner Sensire
18-10-2019

Contract uitbreiding en zorgondersteuning op maat bij Sensire

Het contract tussen Sensire en Hago Zorg is uitgebreid met drie locaties en zorgondersteuning op maat. Daar zijn we trots op! Dit is het gevolg van de overname van de failliet verklaarde zorgorganisatie Trimenzo door Sensire.

Vanaf 14 oktober zijn wij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden bij drie nieuwe Sensire locaties. De dienstverlening bestaat uit schoonmaakwerkzaamheden in algemene ruimtes, de appartementen en de slaapkamers. Het team bestaat momenteel uit 13 schoonmaakmedewerkers en 1 voorwerkster. In november starten we met zorgondersteunende taken zoals beddenopmaak en linnenvoorziening. Zorgprofessionals hebben zo meer tijd voor hun kerntaken aan het bed en aandacht voor de bewoners. Hiermee helpen we het zorgproces te optimaliseren en ontzorgen wij de zorgprofessionals. Zorgcategoriemanager Maurice Frijns: “Wij zijn erg blij met deze uitbreiding en gaan zorgen voor een zo geruisloos mogelijke overgang voor de bewoners.”

Diverse partijen hadden interesse in de overname van Trimenzo. Uiteindelijk hebben de curator, Zorgkantoor Midden IJssel en de medezeggenschapsorganen gekozen voor Sensire. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Zorgautoriteit en Autoriteit Consument en Markt. Sensire vindt het bij de overname belangrijk om rust en perspectief te creëren bij de bewoners en medewerkers.

Al onze Zorgcategoriemanagers dragen hun steentje bij.

Meer nieuws

Tamara En Joanne Kopie
Samenwerking

Proper is al 12,5 jaar gastvrij, interactief en professioneel

1 min.
Hago Zorg Pluryn Samenwerking 2
Samenwerking

Vier schoonmaakdiensten bij Pluryn, één doel

< 1 min.
Spaarne Gasthuis Hago Zorg Samenwerking
Samenwerking

Hago Zorg en Spaarne Gasthuis tekenen samen voor een 5-jarig partnerschap

2 min.