Hago Zorg Ggze Samenwerking
21-12-2021

GGzE kiest voor Hago Zorg

De handtekening is gezet en de werkmaterialen en een welkomstgeschenkje staan klaar. Hago Zorg wordt de komende drie jaar medeverantwoordelijk voor de schoonmaak en glasbewassing bij GGzE. ‘Samenwerken’ vormt de rode draad van dit partnerschap. Dit bevestigt Hans Tops, procescoördinator facilitair van GGzE: “GGzE is op zoek naar partnership en wij denken dat zeker te hebben gevonden in de samenwerking met Hago Zorg”.

De juiste aansluiting

GGzE levert specialistische geestelijke gezondheidszorg voor mensen in Eindhoven en omgeving. Haar belangrijkste ambitie is om van de organisatie een gezondmakende en gastvrije omgeving te maken. Dit doen ze aan de hand van drie pijlers: betere zorg, helende omgeving en gezonde organisatie. “Een werkwijze die naadloos aansluit op de drijfveer van Hago Zorg. Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg”, zegt Wendy van de Klundert, Klantmanager bij Hago Zorg.

Focus op samenwerken

Het doel van de GGZ is mensen zo goed mogelijk te laten meedoen aan de samenleving. Wendy en haar team zullen met passie hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Wendy vervolgt enthousiast: “Samenwerken: samen één team zijn. Daar wil ik op focussen. Het teamverband creëren en zorgen voor heldere en duidelijke communicatie met en naar elkaar. Samen de handen ineen slaan, samen de schouders eronder. Daar valt of staat niet alleen het werkgeluk mee, maar ook onze dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het verschil gaan maken.”

Meer nieuws

Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 1
Samenwerking, Een betere wereld

Op Wereld Knuffel Dag 300 knuffels voor Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

21-01-2022
2 min.
Zorggroep Ter Weel
Samenwerking

Zorggroep Ter Weel zet samenwerking voort

19-12-2020
< 1 min.
Taart Hago Zorg
Samenwerking

Hago Zorg sluit 5-jarige samenwerkingsovereenkomst met Radboudumc

26-11-2020
1 min.