Ondertekeing Surplus Hago Zorg 2023 1
31-10-2023

Hago Zorg blijft dé schoonmaak- en servicepartner van Surplus

Op maandag 11 september hebben Surplus en Hago Zorg succesvol het contract op het gebied van schoonmaak en dienstverlening aangepast en verlengd. Beide organisaties beschouwen dit vernieuwde contract als een belangrijke basis voor het ontwikkelen/vormgeven van een partnerschap. Samen zetten we ons in om de zorgondersteunende dienstverlening binnen het kader van de Sociale Benadering verder te vullen.

Positieve kracht in samenwerking

Vivianne Zeestraten, zorgcategoriemanager ouderenzorg bij Hago Zorg, benadrukt dat het bij Surplus gaat om ‘Zie mij’, mensen zien zoals ze zijn. “Deze bewering wordt namelijk direct gevoeld zodra men een voet over de drempel zet, telkens weer en op elke locatie van Surplus. Dit is voor mij de gemene deler, de positieve kracht in onze samenwerking. Ik kijk dan ook uit naar het zetten van mooie stappen in de zorgondersteunende dienstverlening naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden.”

Vernieuwd partnerschap

"We komen al sinds 2016 bij Surplus over de vloer", vertelt Peter Paul Wiegmans, algemeen directeur van Hago Zorg. "Daarom ben ik oprecht trots dat we dit vernieuwde partnerschap voor de komende drie jaar hebben ondertekend. Samen streven we naar een dienstverlening die nog beter aansluit op de huidige en toekomstige (zorg)vraag."

Ondertekeing Surplus Hago Zorg 2023

Op de foto zitten Femke Aarts (raad van bestuur Surplus) en Peter Paul Wiegmans (algemeen directeur Hago Zorg) aan tafel. Achter Femke zijn (van links naar rechts) Ingrid Boschman (regiomanager Intramurale zorg en tevens verantwoordelijk voor Facilitaire zaken bij Surplus), Vivianne Zeestraten (zorgcategoriemanager ouderenzorg bij Hago Zorg) en Tjerk Hoppenbrouwers (manager Vastgoed en Facilities bij Surplus) te zien.

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
Samenwerking

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.