Spaarne Gasthuis Hago Zorg Samenwerking
24-03-2022

Hago Zorg en Spaarne Gasthuis tekenen samen voor een 5-jarig partnerschap

1 april is de startdatum van de samenwerking met het Spaarne Gasthuis. Hago Zorg wordt de komende vijf jaar medeverantwoordelijk voor een gastvrij en sprankelend schoon ziekenhuis. Marion Doets (manager facilitair bedrijf Spaarne Gasthuis) en Mieke van Aspert (Operationeel Directeur Hago Zorg) ondertekenden onlangs het contract.

Uitstekende schoonmaak

Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch ziekenhuis met locaties in Hoofddorp en Haarlem. Het ziekenhuis staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg dichtbij huis. Als lid van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen werkt het ziekenhuis voortdurend aan o.a. vernieuwing, verbetering en het leveren van topklinische zorg aan patiënten. Ze kijken continu hoe werkprocessen geoptimaliseerd kunnen worden om zo de beste zorg aan hun gasten te bieden. “Uitstekende schoonmaak is daar een belangrijke bouwsteen van”, vertelt Mark van der Brugge, afdelingshoofd beveiliging en facilitair bedrijfsbureau van het Spaarne Gasthuis.

“Met het binnenhalen van de expertise van Hago Zorg willen we onze schoonmaakkwaliteit naar een nóg hoger niveau tillen”, gaat Mark verder. “Laten we elkaar vooral versterken in het ontdekken van kansen en mogelijkheden om het werkproces slimmer en anders in te richten. Onze eigen dienst en de medewerkers van Hago Zorg vormen straks één team. Zo kunnen we nog beter samenwerken, kunnen medewerkers van elkaar leren en waarborgen we overal dezelfde hoge kwaliteit van schoonmaak.”

Flexibiliteit en partnership

Flexibiliteit en partnership waren voor het Spaarne Gasthuis twee belangrijke sleutelwoorden in de zoektocht naar een passende leverancier. “Hago Zorg is bij uitstek de partner die het beste hierop aansluit. Ze zijn bereid om zich flexibel op te stellen en mee te bewegen met als doel de hoogste kwaliteit bieden.” De visies van beide bedrijven zijn een uitstekend uitgangspunt voor een krachtig partnerschap. “Het is duidelijk dat jullie met passie en sterke focus op gastvrijheid te werk gaan”, licht Mark toe. “Deze passie komt overeen met hoe het facilitair bedrijf zich de komende jaren wil ontwikkelen: alles om de zorg zo goed mogelijk te ondersteunen.”

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
Samenwerking

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.