Social Run Altrecht Hago Zorg 1
28-09-2023

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

Hago Zorg en zusterbedrijf Vebego Facility Solutions steunen samen de Socialrun. Najat Soussi, teamleider van Hago Zorg bij Altrecht, had de eer om een cheque ter waarde van €1.000,- te overhandigen. Dit deed ze samen met Levi Strijker van Vebego Facility Solutions. "Fijn dat we op deze manier iets extra's kunnen doen voor de zorg", vertelt Najat.

Inclusie in de samenleving

De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop die zich richt op inclusie in de samenleving. In teamverband volbrengen verschillende teams een hardloopestafette van 555 kilometer in 48 uur. Het geld dat met de Socialrun wordt opgehaald, gaat naar projecten die inclusie bevorderen.

Sophie Cornet, werkzaam bij Altrecht, mocht de cheque in ontvangst nemen namens de Socialrun commissie. "In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid geen mensen die niet kunnen of willen functioneren in onze maatschappij. Wij willen ons dan ook sterk maken voor inclusie en rennen daarom 48 uur non-stop", licht Sophie toe.

Social Run Altrecht Hago Zorg 3

Meer nieuws

Hago Zorg Smart Logistics 01
Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

1 min.
Eco 2023
Een betere wereld

Hartstikke goed voor het milieu

< 1 min.
Hago Zorg Help De Natuur Een Handje Resultaat 2
Een betere wereld

Het resultaat? Een kleurexplosie in Nederland en veel insecten geholpen

< 1 min.