Hago Zorg Smart Logistics 01
06-05-2024

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Met verschillende programma's rondom milieu en duurzaamheid wil Hago Zorg hand in hand haar steentje bijdragen aan een betere wereld. Onze stip op de horizon? CO2 neutraal in 2030! Benieuwd hoe we dat gaan doen?

Duurzaam samenwerken

Paul Reijven, directeur Finance & Proces control bij Hago Zorg én lid van het Green team: “Duurzaamheid kent vele onderwerpen en subdoelen. We leggen daarom ieder jaar alles vast in een roadmap. Het einddoel voor Hago Zorg is het terugdringen van de CO2 uitstoot. Dit is echter voor velen van ons, waaronder onze collega’s, vrij abstract en niet tastbaar. Terwijl iedereen wel wat wil doen voor en een betere wereld.

Daarom creëren wij jaarlijks vanuit het Green Team een actie voor alle medewerkers. We maken zo onder andere onze SDG 8 en SDG 12 doelstelling voor iedereen concreet en brengen we het op een laagdrempelige manier dichterbij. Duurzaam samenwerken noemen we dat bij Hago Zorg. Mooi toch?”

Bekijk hier onze roadmap naar

Benieuwd hoe we dit jaar onze doelen voor 2030 gaan bereiken? In de roadmap kun je alle acties bekijken die voor 2024 op het programma staan. 

Bekijk de roadmap
Hago Zorg Roadmap 2030 (1)

Meer nieuws

Eco 2023
Een betere wereld

Hartstikke goed voor het milieu

< 1 min.
Social Run Altrecht Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

< 1 min.
Hago Zorg Help De Natuur Een Handje Resultaat 2
Een betere wereld

Het resultaat? Een kleurexplosie in Nederland en veel insecten geholpen

< 1 min.