IMG 20240606 WA0000
11-06-2024

Hand in hand voor een betere wereld: hoe werk en privé samen gaan

Hago Zorg streeft naar een betere wereld. Onze collega's zetten zich hiervoor zakelijk èn privé in. Vaak samen met medewerkers van de klantlocaties waar ze werkzaam zijn. Twee prachtige voorbeelden hiervan zijn de deelname vanuit het Spaarne Gasthuis aan de Alpe d'HuZes en de betrokkenheid vanuit Altrecht bij de Social Run.

Alpe d'HuZes: samen de berg op voor kankeronderzoek

De Alpe d'HuZes is een jaarlijks evenement waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de legendarische Alpe d'Huez in Frankrijk beklimmen. Het doel is om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit jaar deden een aantal medewerkers vanuit het Spaarne Gasthuis mee aan deze indrukwekkende uitdaging.

Social Run: voor een psychisch gezonde samenleving

De Social Run is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer door Nederland, waarbij teams geld inzamelen en aandacht vragen voor mensen met psychische aandoeningen. Het evenement benadrukt het belang van inclusie en begrip voor mensen die dagelijks worstelen met psychische uitdagingen. Net als vorig jaar zetten medewerkers vanuit Altrecht zich in september weer vol enthousiasme in voor de Social Run.

Samen, hand in hand, werken we aan een toekomst waarin gezondheid, welzijn en inclusie voor iedereen binnen handbereik liggen.

IMG 20240606 WA0000
Altrecht 2023

Meer nieuws

Hago Zorg Smart Logistics 01
Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

1 min.
Eco 2023
Een betere wereld

Hartstikke goed voor het milieu

< 1 min.
Social Run Altrecht Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg en Vebego Facility Solutions vragen aandacht voor het stigma in de psychiatrie

< 1 min.