Banner Schoonmaakleverancier
05-09-2019

Hago Zorg schoonmaakleverancier bij Prinses Máxima Centrum

Op 5 september hebben Hago Zorg en het Prinses Máxima Centrum een dienstverleningsovereenkomst getekend voor het schoonmaakonderhoud.

Banner Schoonmaakleverancier

“Hago Zorg beschikt over de benodigde kennis en ervaring om te kunnen bijdragen aan de topzorg en research die het Prinses Máxima Centrum levert. De belevingsgerichte aanpak in combinatie met de methode voor de kritische zone en hun visie en aanpak op de inzet van en het omgaan met personeel werden als positief en onderscheidend in hun aanbieding beoordeeld ”, aldus Claudia Alflen, Manager Facilitair Bedrijf van het Prinses Máxima Centrum.

“Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de kinderen in het centrum, hun familie en naasten en de zorgmedewerkers. De kinderen verdienen de allerbeste zorg en daarom staan ook ónze vakbekwame en betrokken medewerkers voor het Máxima klaar. De kernwaarden ‘grensverleggend’ en ‘gepassioneerd’ van het Prinses Máxima Centrum sluiten naadloos aan bij onze missie ‘een positieve impact brengen op ieder mens in de zorg’. Beleving, gastvrijheid, kwaliteit, veiligheid en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn heel blij met de samenwerking”, aldus Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg.

Meer nieuws

Banner Rondje GGZ
Nieuws, GGZ & Gehandicaptenzorg

Hago Zorg draagt steentje bij aan mentale gezondheid met “Rondje GGZ Oost Brabant”

28-09-2021
2 min.
Ziekenhuis Amstelland
Nieuws, Ziekenhuizen, Hago zorg

Ziekenhuis Amstelland tekent bij voor vijf jaar met Hago Zorg

16-09-2021
1 min.
Best Practice Banner 2
Nieuws, Hago zorg

Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland winnen de Best Practice Award 2021

09-09-2021
1 min.