Banner Schoonmaakleverancier
05-09-2019

Hago Zorg schoonmaakleverancier bij Prinses Máxima Centrum

Op 5 september hebben Hago Zorg en het Prinses Máxima Centrum een dienstverleningsovereenkomst getekend voor het schoonmaakonderhoud.

Banner Schoonmaakleverancier

“Hago Zorg beschikt over de benodigde kennis en ervaring om te kunnen bijdragen aan de topzorg en research die het Prinses Máxima Centrum levert. De belevingsgerichte aanpak in combinatie met de methode voor de kritische zone en hun visie en aanpak op de inzet van en het omgaan met personeel werden als positief en onderscheidend in hun aanbieding beoordeeld ”, aldus Claudia Alflen, Manager Facilitair Bedrijf van het Prinses Máxima Centrum.

“Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de kinderen in het centrum, hun familie en naasten en de zorgmedewerkers. De kinderen verdienen de allerbeste zorg en daarom staan ook ónze vakbekwame en betrokken medewerkers voor het Máxima klaar. De kernwaarden ‘grensverleggend’ en ‘gepassioneerd’ van het Prinses Máxima Centrum sluiten naadloos aan bij onze missie ‘een positieve impact brengen op ieder mens in de zorg’. Beleving, gastvrijheid, kwaliteit, veiligheid en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn heel blij met de samenwerking”, aldus Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg.

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
Samenwerking

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.