Hago Zorg Pluryn Samenwerking 2
26-04-2022

Vier schoonmaakdiensten bij Pluryn, één doel

Pluryn heeft het aantal schoonmaakdiensten dat binnen de organisatie actief is gereduceerd van 36 tot 4. Dat levert niet alleen ‘inkoopvoordeel’ op, maar komt vooral ook de kwaliteit ten goede. Donderdag 21 april ondertekenden de vier geselecteerde organisaties Deltacare, CSU, Atalian en Hago Zorg de contracten.

Pluryn is een grote organisatie voor jeugdzorg en gehandicaptenzorg met vestigingen in heel Midden- en Oost-Nederland. Wilfred Schouten, directeur Vastgoed, Facilitair en Inkoop van Pluryn, is blij met het resultaat. Hij hecht veel waarde aan een goed partnership tussen de vier organisaties en Pluryn. “Een partnership is makkelijker met 4 dan met 36 organisaties. We hopen dat er door een goede onderlinge samenwerking nog meer efficiency te behalen valt. We geven daartoe een aanzet door contracten voor onbepaalde tijd te ondertekenen.”

Hago Zorg Pluryn Samenwerking 1

Met de onderlinge samenwerking zal het wel goed komen, afgaande op de sfeer tijdens de gezamenlijke contractondertekening in het grand café van IW50. Er was koffie en taart en de organisaties maakten duidelijk één gezamenlijk doel te hebben: een schoon en gezond woon- en werkklimaat voor cliënten en medewerkers.

Dat wordt nog wel een flinke uitdaging, laat Wilfred weten. “Pluryn is een zeer diverse organisatie. Dat komt ook in de werkzaamheden tot uiting en het vraagt wat van de schoonmaakorganisaties. Hopelijk kunnen we elkaar ondersteunen om goede kwaliteit neer te zetten.”

Meer nieuws

BPA 20232
Samenwerking

En de Best Practice Award 2023 gaat naar ...

1 min.
Ondertekeing Surplus Hago Zorg 2023 1
Samenwerking

Hago Zorg blijft dé schoonmaak- en servicepartner van Surplus

1 min.
Tamara En Joanne Kopie
Samenwerking

Proper is al 12,5 jaar gastvrij, interactief en professioneel

1 min.