NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid
Banner Contractverlenging Sensire
05-07-2019

Viering contractverlenging bij Sensire

Hago Zorg heeft het contract bij Sensire verlengd! Daar zijn wij van Hago Zorg zeer blij mee. Dit wilden we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Om die reden is de klantmanager eind juni langs alle locaties van Sensire gegaan om deze contractverlenging samen te vieren.

Banner Contractverlenging Sensire

De klantmanager Carol Goutier reed twee dagen met de Hago Buzz mee om langs alle locaties van Sensire te gaan. Per locatie leverden zij samen met collega's heerlijke aardbeiensloffen en snoeppotten af. Deze werden uitgedeeld aan de klant, de medewerkers van Sensire en van Hago Zorg en alle bewoners bij Sensire. Zo konden niet alleen de klant, maar ook de medewerkers en bewoners meegenieten met dit feestje. Het was een zeer geslaagde dag! Bekijk de vlog van Carol voor een goede sfeerimpressie van deze actie.

Sensire
Sensire is de grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers. Sensire biedt dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg aan. Deze zorg kan zowel gegeven worden bij de mensen thuis of in een van hun woonzorgcentra. Zij helpen de mensen gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Bij Sensire staat welzijn en woonplezier van de bewoners centraal, en is goede zorg een vanzelfsprekendheid. Op deze manier kunnen de mensen hun leven leiden zoals zij dat gewend zijn.

Sensire 2
Sensire 3
Sensire 4
Sensire 1

Meer nieuws

Tamara En Joanne Kopie
Samenwerking

Proper is al 12,5 jaar gastvrij, interactief en professioneel

1 min.
Hago Zorg Pluryn Samenwerking 2
Samenwerking

Vier schoonmaakdiensten bij Pluryn, één doel

< 1 min.
Spaarne Gasthuis Hago Zorg Samenwerking
Samenwerking

Hago Zorg en Spaarne Gasthuis tekenen samen voor een 5-jarig partnerschap

2 min.