FC Utrecht
18-02-2020

Voortzetting overeenkomst Novadic-Kentron en Hago Zorg

FC Utrecht speelde dit weekend één keer met het logo van Novadic-Kentron op hun shirts om te laten zien dat personen met een verslaving er niet alleen voor staan. Hago Zorg is trots dat de overeenkomst wordt voortgezet met Novadic-Kentron. De verslavingszorginstelling steunt mensen die om welke reden dan ook uitvallen door een verslaving. 

FC Utrecht

Dit weekend speelde FC Utrecht voor één keer met het logo van Novadic-Kentron als sponsor op het shirt. Samen met de bedrijfsonderdelen van het Zorg van de Zaak Netwerk ondersteunt Novadic-Kentron mensen die om welke reden dan ook uitvallen door een verslaving, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij. De FC Utrecht-spelers wilden laten zien dat personen met een verslaving er niet alleen voor staan. Zij hebben, net als de voetballers, een team nodig om hun doelen te bereiken. Mensen die je coachen, voor je zorgen en je aanmoedigen. De Brabantse verslavingszorginstelling geeft iedere cliënt Nieuwe Kansen met preventie, behandeling, reclassering en herstelondersteuning.  

Een mooi initiatief dat goed aansluit bij de waarden van Hago Zorg. "Ik ben trots dat Novadic-Kentron de overeenkomst met Hago Zorg voortzet", zegt Zorgcategoriemanager Patrick de Gram met een glimlach. "Samen met Gert-Jan Bulten, Manager Facilitaire Dienst Novadic Kentron, en Karin Oomen, contractspecialist, bezoek ik alle locaties van Novadic-Kentron en bekijken we hoe de samenwerking een nieuwe impuls kan krijgen. We gaan het gesprek aan met de facilitair medewerkers van Novadic-Kentron en de teamleiders, VIP coaches en schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg. We zijn pas tevreden als personeel en cliënten van NK én onze eigen schoonmaak-collega’s tevreden zijn." Zo brengen we positieve impact!

Meer nieuws

Fatiha Vloeronderhoud Vloerspecialist Hago Zorg
Samenwerking

Succesvolle DOE-dagen bij TOP Academie

1 min.
Partnerschap Hago Zorg Antoni Van Leeuwenhoek 1
Samenwerking

Antoni van Leeuwenhoek sluit partnerschap met Hago Zorg

1 min.
Puskesmas
Samenwerking

Werkbezoek project "Hygiëne in de puskesmas" Ambon

1 min.