Amy Gerritsen Vakantiekracht Hago Zorg
15-08-2023

Een klein gebaar doet zoveel goeds

Vakantiekrachten: ze zijn elke zomer opnieuw onmisbaar voor Hago Zorg. Zij zorgen ervoor dat de vaste schoonmaakmedewerkers met een gerust hart op vakantie kunnen. Amy werkt in haar vakantie bij ouderenzorginstelling Sevagram in Heerlen. 

Waar werk jij voor?

“Ik heb al eerder bij Hago, een zusterorganisatie van Hago Zorg, gewerkt tijdens de vakantie. Maar ik wilde graag wat meer contact met de bewoners. Een klein gebaar doet zoveel goeds. Daar geniet ik dan zelf ook weer van", vertelt Amy.

"Ik volg een sociale studie dus het vakantiewerk past daar ook prima bij. Het valt me niet zwaar, het verdient goed en mijn collega’s zijn top. Of ik een tip heb voor anderen? Het is zulk dankbaar werk. Gewoon doen!”

Amy Gerritsen Vakantiekracht Hago Zorg

Meer blogs

Hago Zorg Sopstage1
Onze mensen

Schoonmaken als onderdeel van je introductie – welkom bij Hago Zorg!

Schoonmaken in de zorg is zo veel meer dan alleen schoonmaken. Om te begrijpen wat dit betekent, moet je het ervaren. Hoe? Door sopstages.
18-04-2024
1 min.
Armand Mehmeti Vakantiebaan Hago Zorg
Onze mensen

Gezellig vakantiewerk, sparen én je rijbewijs halen

Vakantiekrachten: ze zijn elke zomer opnieuw onmisbaar voor Hago Zorg. Armand Mehmeti werkt in zijn vakantie bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. We vroegen hem waar hij voor werkt.
03-08-2023
< 1 min.
Hago Zorg Umcg Services Wajong 2
Onze mensen

Van ‘thuis op de bank’ naar met plezier naar het werk door vertrouwen van én in UMCG Services

Maak kennis met Michiel Westerdijk en Christiaan Spinder. Beiden zorgen iedere dag voor schone en blinkende vloeren in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Nu dagelijks om half 6 de wekker gaat, lijkt het ‘normaal’. Maar dat was vroeger wel anders. Het leven is niet altijd makkelijk als je binnen de participatie wet valt en een Wajong uitkering krijgt.
30-06-2022
2 min.